Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Azijske AN

Asian Alpine E-News je zbirka na spletu dosegljivih novic o alpinističnih dosežkih v azijskih gorstvih ...


Temeljijo na informacijah azijske alpinistične skupnosti, vendar pa viri informacij niso omejeni zgolj na azijske države, ampak urednik z veseljem sprejme tudi novice tujih alpinistov, aktivnih v gorstvih v Aziji.

Raznolike vsebine obsegajo predstavitev pionirskih odprav, pomembnih vzponov, znanstvenih raziskav na terenu ter prebivalcev teh gorskih območij in azijske kulture. Če bi tudi slovenski alpinisti želeli dodati aktualne vsebine o svojih vzponih, lahko kontaktirate urednika Tamotsuja Nakamuro: mail@asian-alpine-e-news.com.

Sicer pa bo že branje Asian Alpine E-News, ki izhajajo vsaj enkrat mesečno, dober vir alpinističnega navdiha za raziskovanje v Aziji. Če jih želite redno prejemati se lahko nanje tudi naročite: mail@asian-alpine-e-news.com.
Povzeto s PZS.si | ...  

  20.07.2018 
 Issue No. 31 July 2018 (PDF)

 

 

  Fb: Asian Alpine Associate
      2018.01.17

 

1 komentarjev na članku "Azijske AN"

Tone Škarja,

Hvalevredno obvestilo! Ni bolj skrbnih dokumentaristov, kot so Japonci, in to od nekdaj (Iwa tu Yuki, Japanese Alpine News, Moutaineering Atlas Himalaje in Karakoruma itd.). Zdaj pa kar skrbno spremljajte in predvsem obveščajte, da nas ne bo uspaval občutek samozadostnosti, značilna slovenska lastnost. Nekoč je UIAA nekaj pomenila, zdaj vodijo Azijci (UIAAA).

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti