Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Srečanje

PD Sežana: ... mladih planincev, ki bo letos v organizaciji PD Postojna.
PD Sežana vabi v sredo, 16. maja, h Koči na Kokoši, kjer Pivovarna Laško ...

Mlajši planinci (vrtčevska skupina) se bomo povzpeli na Bele stene, hodili bomo približno dve uri. Tisti malo starejši pa na Kršičevec, kjer je hoje za približno tri ure. Hodili bomo skozi gozd, po kolovozih in travnatih pobočjih.

Na izletu potrebujete pohodno obutev, vetrovko ter zaščito za sonce in dež. V nahrbtniku pa mora biti tudi dovolj tekočine (1,5 l) in malica.

Dobimo se v soboto, 19. maja, ob 9. uri na parkirišču ob igrišču na Jurščah. Na igrišče se bomo vrnili med 12. in 13.30, kjer se bomo družili še dobro uro.

Zborno mesto bo ob 7.50 v Sežani (avtobusna postaja) in ob 8.00 v Dutovljah (OŠ Dutovlje), avtobus je za udeležence brezplačen (plača PD Sežana). Predviden prihod bo okrog 15.30 v Dutovljah in 15.40 v Sežani.

Člani PD Sežana, ki se bodo dogodka udeležili, naj sporočijo na vesna.pecar@gmail.com  ime in priimek ter kontaktno številko; če se prijavi več oseb, pa tudi število vseh oseb (izjemoma na 041-950-478).
Število mest na avtobusu je omejeno, prednost imajo otroci.


PD Sežana, ...05.2018: Gremo skupaj v hribe

PD SEžana vabi na prireditev, ki jo organizira Pivovarna Laško

pri Koči na Kokoši v sredo, 16. maja, okoli 19. ure

Izveden bo krajši nastop stand-up komedije in poskrbljeno bo za regeneracijo.

Po lanskem uspešno izvedenem projektu #standupmaratonec, v katerem je Tešky pretekel 600 km v 10 dneh in nasmejal 30 slovenskih mest, za otroke pa zbral več kot zavidljivih 10.300€, se letos podaja v hribe. Po nominaciji za ime leta na Valu 202 in prejetem Žarometu za družbeno odgovorni projekt, je to nujno nadaljevanje

Ker nas s projektom Gremo v hribe usmerjajo enake vrednote, ker si želimo, da ljudje živijo aktivno in zdravo življenje in ker si želimo pomagati pomoči potrebnim, smo združili moči v projektu »#Standupmaratonec na Zlatorogovi poti – Gremo v hribe za Botrstvo«. V 33 zaporednih dneh bomo obiskali 33 Zlatorogovih vrhov/koč.

V Koči na Kokoši se srečamo 16.5. okoli 19. ure, pred tem se bomo skupaj zbrali ob 17:30 na parkirišču pri mejnem prehodu Lipica in od tam počasi krenili proti vrhu.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46093

Novosti