Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Smerokazi

Posavski alpinistični klub - Aleksandra Voglar: Čas se je prevesil v drugo polovico aprila in pred vrati so prvomajske počitnice, prazniki.

Letošnje koledarsko leto nam je zelo naklonjeno, kar se tiče prazničnih dni, saj so vsi prazniki med tednom. Zato je super, če lahko spojite dneve od 27.4. pa vse do 5. oz. 6.5. in tako preživite čudovit prvomajski dopust, dati pa je potrebno le 3 dni dupusta.

Nekaj smernic, smerokazov? Že to soboto odpotujeta na Sardinijo familiji Sotelšek in Butkovič. Kaj naj rečem? Fantastično. Če še koga potegne v te italijanske konce, se sigurno srečate. Čudovite peščene plaže z norimi balvani, granitne in apnenčaste stene - športno plezanje, kolesarjenje, lepi ambijenti ...

Italija je letos popularna. V Arco se odpravlja družina Trošt. Načelnik vabi, da se jim pridružite. Debatni večeri, več znanih obrazov v plezališčih, to vse doprinese h kvalitetnejšemu preživljanju časa. Arco je center, kjer se lahko preizkusite v športnem plezanju, v alpinističnih smereh in dolgih športnoplezalnih smereh, hribov je naokoli res veliko in kar visokih, da o kolesarskih poteh ne govorim. Sladoled? Komentar odveč.

Omiš? 20 km južno od Splita, začetek makarske revijere, izliv Cetine v morje, stene nad morjem, kolesarski kotički, Mosor, 1600 metrov nad morjem, malo južneje prekrasno Biokovo ... Bedrači zahajamo v te konce že veeeliko prvomajskih praznikov, nikoli dovolj. Pridružite se nam v kampu Lisičina!
Mi bomo na prizorišču od 27. 4. - 5. 5. ne glede na vreme, ki je tak vedno OK.
Vabljeni. Pokliči, vprašaj.

Še ideje kam? Povejte, napišite.

19.04.2018
Prvomajski smerokazi
 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45952

Novosti