Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Poleti

TKO Kranj - Dani Bededičič: ... in beli whoopsi

25. 3. 2018 - Počasno prebujanje pomladi, sonce in pobiranje snega v preteklih dneh, nas je zbralo 3 neučakane kolesarje, da otvorimo tisto pravo kolesarsko sezono. Sicer nam je že skoraj ratalo v januarju, ampak ga je potem pošteno nametalo - belega puha - da smo lahko uživali tudi v zimskih radostih :)

No, na vikend praznika pod Poncami, pa upam, da nam je zadeva uspela in bomo počasi začenjali nabirati višince. Glede na to, da smo se zbrali pozno dopoldne, smo uglasili telefon na valove Vala 202 in med brcanjem in občasnim tiščanjem koles po kar lepo utrjeni in konstantni snežni podlagi, poslušali dogajanje v Planici. Šli smo na Valvasor in na makadamu je, kot rečeno, še kar nekaj snega (tudi kakšnega turnega smučarja se še sreča), vendar pa je podlaga lepo utrjena in zadeva večinoma vozna - na koncu zavisi predvsem od kondicije. Po uri in 15' brcanja, nam je uspelo priti na zaslužen čaj in štrudl (mmmljask).

Že na vzponu smo razmišljali, da bi spremenili zamišljeno traso spusta in odšli navzdol kar v smeri vzpona, saj so bili snežni tobogan na cesti in grbine/kuclji ustvarjeni od traktorja (t.i. whoops-i) precej mamljivi. Na koncu nam ni bilo žal, malo smo povadili odnašanje koles, na splošno pa je bil oprijem zelo dober. Upam, da se tudi ostali počasi spravite iz brlogov ali smučk - več nas je, bl je fajn ;)

TKOkranj.si: Poleti in beli whoopsi

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45952

Novosti