Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Kugla

AK Ravne Kaja Kos: ... in nedotaknjen pršič  kk gre to skop?!

Ja, res smo najprej jokali, ko je pol koroških turakov zavilo v Gruzijo, nekateri pa smo morali ostati doma … A je hitro postalo jasno, da zato v 0,51 m pršiča na domačih bregih ne bo prav nobene gneče. Vrisk in smeh …

Potegniti je bilo treba sicer nekaj špur, ki so drugače v domeni naših natreniranih fantov (različica Kozjega hrbta nad levo rido, iz Tople na Končnikovo Peco, kaka varianta Smrekovca, Libeliška gora, Košenjak, Kremžarica …). A je bil napor po prvem “powpow” zavoju pozabljen.

Za nedotaknjene klasike je bilo delno krivo tudi ustrahovanje medijev s severnim vetrom in mrazom … Ampak veter kar naj piha na severu dostop iz topelske strani se je zdel logično pravilna izbira: pri 15 stopinjah tako sončno in fenomenalno pršičasto, da komaj verjameš, da tam ni bilo druge žive duše na smučeh. Sončna nedelja, 14h, Kumer pa nedotaknjen?

… Več na spodnjih slikah in strani Turnih riti, kjer najdete vse ostalo, kar tu “fali” (npr. stokrat prevožena Aljaska v Peci, 10 x z vrha Pece v Mežico in podobne lumparije).

  02.01.2018
Kugla in nedotaknjen pršič- kk gre to skop?!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti