Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

Posvet

14.02.2018 
Posveti Komisije za alpinizem z načelniki

IO KA ima v planu štiri odprte posvete; štajerskemu koncu bodo v pomladnih mesecih sledili še obiski na Gorenjskem, Primorskem in v Osrednjeslovenski regiji.

petek, 16. februar 2018, ob 05:28, Franci Savenc, ogledov: 345

Komisije za alpinizem z načelniki in ostalimi zainteresiranimi alpinisti bo v sredo, 21. februarja, s pričetkom ob 18. uri v prostorih PD TAM (Frankolovska 23, Maribor)

Na zadnjem zboru načelnikov je Izvršni odbor Komisije za alpinizem PZS predstavil idejo obiska alpinističnih odsekov in klubov po regijah Slovenije. Z namenom, da v prihodnosti zmanjšamo razkorak med IO KA (ki mu najraje rečemo kar Komisija za alpinizem) in odseki ter klubi po državi, saj se zdi, da je ta »razdalja« že od nekdaj precejšnja, zaradi česa je včasih gotovo manjša učinkovitost sodelovanja. S srečanji v posameznih regijah Slovenije želimo bližje predstaviti delo IO KA, bolje spoznati »lokalno sceno« in razmišljanje na odsekih in klubih, probleme in pričakovanja, predstaviti ideje/projekte za prihodnje in morda tudi navdušiti člane odsekov za morebitno sodelovanje in pomoč pri delu komisije.

IO KA ima v planu štiri odprte posvete; štajerskemu koncu bodo v pomladnih mesecih sledili še obiski na Gorenjskem, Primorskem in v Osrednjeslovenski regiji. Na posvete/odprte seje ste poleg načelnikov in njihovih namestnikov toplo vabljeni tudi vsi ostali alpinisti, ki imate morebitna vprašanja ali predloge za komisijo.
Iskreno upamo, da se vidimo v čim večjem številu že v Mariboru.
Miha Habjan, načelnik KA PZS 
Oznake: ALP
eXTReMe Tracker