Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

PK Rimske Toplice

Novoletni zaključek 2017 + Zojino praznovanje rojstnega dne

Novoletni zaključek 2017

Tudi letos smo se decembra srečali na zaključku, tokrat v telovadnici OŠ Sedraž, kjer sicer (še) ni plezalne stene, a smo se kljub temu odlično zabavali. Otroke smo obdarili z novimi klubskimi majčkami, starši pa so znova poskrbeli za slastne domače dobrote, tako da smo v prazničnem vzdušju še zadnjič v 2017 skupaj preživeli nekaj čudovitih trenutkov.

Hvala vsem staršem in otrokom, ki ste si vzeli čas za obisk, vsem, ki ste tako ali drugače prispevali k polnjenju Božičkovih vrečk (ki so letos nekaj posebnega ), vsem, ki ste pridno pekli in hvala tudi fotografinji za lepe spomine.

Zdravo, uspešno in zadovoljno 2018!


Zojino praznovanje rojstnega dne

Prvi zimski rojstni dan je pri nas praznovala Zoja, aktivnosti pa smo nekoliko prilagodili hladnejšemu vremenu. Za pogumne in malo manj zmrzljive je bila tudi tokrat postavljena gugalnica, sicer pa smo se zabavali predvsem notri, tako pri plezanju in poligonu kot pri vseh ostalih plezalnih igrah. Poleg slavljenke so bili na zabavi prisotni sami razigrani, a pridni in živahni fantje, ki so poskrbeli za super vzdušje. Tudi Zojo smo razveselili s čisto posebnim PKRT oprimkom, ki lahko služi kot spominek ali pa se uporabi za plezanje.

Zoja, še enkrat ti želimo vse najboljše in hvala za zaupanje!

03.01.2018 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti