Uredništvo: [email protected]
komentarji
| Registracija

33. sejem

21.11.2017
33. slovenski knjižni sejem po planinsko - dobrodošli!

četrtek, 23. november 2017, ob 05:27, Uredništvo G-L, ogledov: 478

... slovenski knjižni - po planinsko: dobrodošli!

S polnimi pljuči diha 33. slovenski knjižni sejem, na katerem vas že tradicionalno pričakujeta tudio Planinska založba PZS in Planinski vestnik.
Vabljeni, da nas v Cankarjevem domu v Ljubljani obiščete do 26. novembra.
Vsak dan je odprt od 9., v četrtek do 20., v petek in soboto celo do 22. in v nedeljo do 18. ure. Vstopnine ni.

V Cankarjevem domu v Ljubljani že tradicionalno najdete stojnico Planinske zveze Slovenije z izdelki Planinske založbe po posebnih sejemskih cenah in Planinskim vestnikom, ki ljubitelje gora spremlja že častitljivih, a še vedno mladostnih 122 let. Veselimo se vas v 2. preddverju Cankarjevega doma, tam kot lani, v bližini Kosovelove in Linhartove dvorane.

Novosti so znižane za petino:
- izbirni vodnik Dolina Soče - Bovško (skupina avtorjev, uredila Irena Mušič Habjan) 11,92 € (namesto 14,90 €),
- izbirni vodnik The Soča Valley - Bovec Region (skupina avtorjev) 11,92 € (namesto 14,90 €).

Najmlajše obiskovalce - pa tudi starejše, saj je krasno darilo - privablja Planinski zabavnik (Urška Stritar, Karmen Usar, Natalija Marovt in Mojca Stritar Kučuk, ilustracije Petra Grmek), delovni zvezek o gorah z nalogami za zabavo, ustvarjanje, učenje in vzgojo. Redno ceno 9,90 € bomo odbili za 25 % (7,43 €).

Cene zemljevidov Planinske založbe so znižane vsaj 20 %, nekatere 40 ali 60 %. Letos so na sejmu znova na voljo tudi plastificirani zemljevidi. Da ne boste v dilemi, katere že imate, vam predlagamo, da pred obiskom sejma preverite, kateri zemljevidi vam manjkajo oziroma so zastareli.

Članom planinskih društev PZS in tudi novim naročnikom, ki (še) niso člani, nudimo 25 % popusta pri sklenitvi letne naročnine na Planinski vestnik. Cena letne naročnine je 39 € oz. 29,25 € s popustom.
Novim naročnikom podarimo Planinski koledar 2018.

Pri nakupu nad 30 € vsakega kupca razveselimo s knjižnim darilom!

 

Oznake: BIB
eXTReMe Tracker