Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Finale ...

AO Kranj: ... državnega prvenstva - PDK od 22. do 26. novembra: podroben program

20.11.2017: Živahno v finale

Tik pred sobotnim finalnim nastopom članov in članic v težavnosti nas bo s svojim nastopom ogrel športni klub za ritmično gimnastiko BLEŠČICA.

V nedeljo, ko nas čaka finale v balvanskem plezanju za člane in članice, pa bo ozračje razvnela ognjeno žonglerska skupina ČUPAKABRA.
Ne zamudite!


20.11.2017: Dobrodelna licitacija za projekt OSP

PDK letos sodeluje s Skladom slovenskih plezališč, ki je bolje poznan pod imenom Projekt O.S.P. (Opremimo slovenska plezališča). Gre za pobudo plezalcev pod okriljem Planinske zveze Slovenije za boljše urejanje naravnih plezališč.
Vzdrževanje in preopremljanje je nujno za varnost vseh obiskovalcev, spodbujanje kulturnega vedenja pa za sožitje z lokalnim prebivalstvom in dobrobit okolja. Vsak evro pride prav, seveda pa je v tem projektu ogromno prostovoljnega vložka, in ker ekipa PDK dobro ve, kaj to pomeni, smo se letos z veseljem povezali s projektom OSP. Ker vsak evro pride prav, bo letos na PDK-ju dobrodelna licitacija športnoplezalnega vodnika, ki ga je podpisal Adam Ondra.
Pridite, prispevajte za pomemben in koristen namen in si priskrbite vodnik z lastnoročnim podpisom plezalca, ki je preplezal najtežjo smer na svetu.

PDK...11.2017

 

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti