Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Alpinistična šola 2017/18

Črnuškega AO začenja v četrtek, 28. septembra, ob 19. uri v prostorih Kulturnega doma Črnuče ...

...  Dunajska 367, Ljubljana (prostori so v neposredni bližini trgovine Mercator).

Prijave in dodatne informacije na: sola.aocrnuce@gmail.com ali 041 205 161 (Matjaž).

Cena za študente je 250 €, za ostale pa 350 €, plačilo je možno v dveh obrokih. V ceno je vključena celoletna šola (zimski in letni del), ki intenzivno traja od oktobra do junija in zajema: predavanja, vaje, izvedba vseh izpitov, osebno mentorstvo, vodenje na turah, udeležba na skupnih taborih in piknikih, uporaba klubske plezalne stence ter članarina in B zavarovanje PZS.

Preživeli boste eno res nepozabno leto, katerega ne boste nikoli pozabili! Osvojili boste številna znanja, obiskali nove kraje, spoznali nove prijatelje in še bolj spoznali sebe, videli boste, česa vsega ste sposobni in doživeli številne avanture. Poleg tega, da boste plezali v različnih športnih plezališčih, umetnih stenah in visokih gorah, zabijali cepine in dereze po ledenih slapovih in grapah, hodili po ledenikih, smučali po deviškem polmetrskem pršiču, pozimi celo bivakirali na prostem in vedno znova občudovali ta čudoviti svet, ki nas obdaja, boste deležni tudi obilo zabave!

Vsako leto komaj čakamo na jesenski piknik po dvodnevni turi v plezališču, potem sledi vedno nepozabna novoletna zabava s pravim šov programom v kakšni planinski koči, nato pa kmalu že pride zimski vikend, kjer osvajamo znanja s področja zimskih tehnik. Čez zimo in poletje so vam dodeljeni tudi mentorji, ki vas peljejo plezat in vas tako postopoma pripravljajo na samostojne alpinistične podvige. Šolo potem uradno zaključimo konec poletja s skupnim plezalnim vikendom nekje v slovenskih gorah.

Po uradnem koncu šolanja bomo postali čisto pravi prijatelji, saj si bomo delili številne lepe trenutke, zanimive dogodivščine in prigode. In vsakokratni stisk roke po preplezani smeri ima res velik pomen…Boste videli.

Poleg alpinistične šole vedno skrbimo tudi za zanimiva predavanja, ko v naše goste pridejo znani slovenski alpinisti, plezalci, gorski reševalci, avanturisti, popotniki in predstavniki raznih društev, ki so tako ali drugače povezani z gorami ter rastlinskim in živalskim svetom, ki nas tam obdaja…

Naj omenimo tudi to, da nudimo tudi izposojo raznovrstne opreme in literature. Odsek ima tudi redne mesečne sestanke, pa en kup zabavnih druženj: od znamenite ČAO tekme, pa tekme na stenci in tekme v plezalnem centru, pa tekme v bowlingu, kjer povsod v ospredje naprej postavljamo druženje, čisto čisto na koncu pa je kanček tekmovalnosti :)
Skratka... nikoli nam ni dolgčas!

Ker pa slika pove več kot tisoč besed, je tu nekaj fotk, ki prikazujejo, kaj vse boste doživeli pri nas!

/.../ V nadaljevanju objave je Program AŠ >

 

06.09.2017


G-L: USP |  | |

Ker pa slika pove več kot 1000 besed, je zgoraj kolaž fotk, ki prikazujejo, kaj vse boste doživeli pri nas!
Spodaj pa še filmček predstavitve generacije 2015/16

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45952

Novosti