Uredništvo: info@planid.org
komentarji
| Registracija

AŠ: jesen 2017

04.09.2017
Alpinistična šola - jesen 2017


G-L: USP |  | |

sreda, 6. september 2017, ob 05:27, Franci Savenc, ogledov: 368

Alpinistični klub Slovenska Bistrica: Želite varno plezati v visokih stenah, zaledenelih slapovih, turno smučati …

Alpinistični klub Slovenska Bistrica vabi na začetek alpinistične šole "jesen 2017", ki se prične v četrtek, 14. 9. 2017 ob 19. uri v sejni sobi Zavoda za šport Slovenska Bistrica (1. nadstropje, stara telovadnica), Partizanska 35 v Slovenski Bistrici.

Alpinistična šola

je namenjena vsem, ki želite spoznati lepote narave in gorskega sveta, obenem pa odkrivati užitke, ki jih ponuja alpinizem v vseh svojih pojavnih oblikah. V alpinistični šoli so predstavljena vsa znanja, ki so potrebna za varno gibanje v gorah (tako pozimi kot poleti), plezanje v plezališčih in dolgih opremljenih in neopremljenih smereh, lednih in snežnih smereh ter grapah. Za ukvarjanje z alpinizmom ne rabite biti odlični športniki ali prekaljeni planinci, čeprav vam bodo sorodne aktivnosti olajšale začetne korake pri raziskovanju nekoristnega sveta.

Teoretična predavanja potekajo ob četrtkih zvečer v prostorih Alpinističnega kluba Slovenska Bistrica (AKSB), praktični del se izvaja na umetni steni v dvorani, v plezališčih in v gorah. Šolo vodi mednarodni gorski vodnik IFMGA Janko Oprešnik – Zumba, pomočnik je alpinistični inštruktor Tomislav Aurednik, s predavanji in na izletih ter taborih sodelujejo še drugi izkušeni športno plezalni in alpinistični inštruktorji ter člani Alpinističnega kluba Slovenska Bistrica.

Šola je razdeljena na dva sklopa:
začetno alpinistično šolo in
nadaljevalno alpinistično šolo.

Nadaljevanje ...>

Oznake: ALP, USP
eXTReMe Tracker