Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

AŠ: jesen 2017

Alpinistični klub Slovenska Bistrica: Želite varno plezati v visokih stenah, zaledenelih slapovih, turno smučati …

Alpinistični klub Slovenska Bistrica vabi na začetek alpinistične šole "jesen 2017", ki se prične v četrtek, 14. 9. 2017 ob 19. uri v sejni sobi Zavoda za šport Slovenska Bistrica (1. nadstropje, stara telovadnica), Partizanska 35 v Slovenski Bistrici.

Alpinistična šola

je namenjena vsem, ki želite spoznati lepote narave in gorskega sveta, obenem pa odkrivati užitke, ki jih ponuja alpinizem v vseh svojih pojavnih oblikah. V alpinistični šoli so predstavljena vsa znanja, ki so potrebna za varno gibanje v gorah (tako pozimi kot poleti), plezanje v plezališčih in dolgih opremljenih in neopremljenih smereh, lednih in snežnih smereh ter grapah. Za ukvarjanje z alpinizmom ne rabite biti odlični športniki ali prekaljeni planinci, čeprav vam bodo sorodne aktivnosti olajšale začetne korake pri raziskovanju nekoristnega sveta.

Teoretična predavanja potekajo ob četrtkih zvečer v prostorih Alpinističnega kluba Slovenska Bistrica (AKSB), praktični del se izvaja na umetni steni v dvorani, v plezališčih in v gorah. Šolo vodi mednarodni gorski vodnik IFMGA Janko Oprešnik – Zumba, pomočnik je alpinistični inštruktor Tomislav Aurednik, s predavanji in na izletih ter taborih sodelujejo še drugi izkušeni športno plezalni in alpinistični inštruktorji ter člani Alpinističnega kluba Slovenska Bistrica.

Šola je razdeljena na dva sklopa:
začetno alpinistično šolo in
nadaljevalno alpinistično šolo.

Nadaljevanje ...>

04.09.2017
Alpinistična šola - jesen 2017


G-L: USP |  | |

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti