Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Lahkoten nahrbtnik za poletne dni

Kibubazin - Blaž Levičnik: Nahrbtnik Berghaus Freeflow je namenjen predvsem enodnevnim turam.

To pravi uradni opis, poglejmo še, kako se obnese v praksi.

Seveda ima vse, kar pričakujete: klasična oblika, trdo, zračno hrbtišče, ki se odpira samo z zgornje strani, zunanji in notranji žep v kapi nahrbtnika, ob obeh straneh ojačana žepa iz mrežice, primerna za steklenico s pijačo, je pa tudi sam nahrbtnik združljiv z 2- ali 3-litrskim vodnim mehom. Na sprednji strani ima zanke za pritrditev pohodniških palic ali cepina, na spodnji pa je tudi zaščita pred dežjem.

Kar me je najbolj pozitivno presenetilo, je inovativno hrbtišče, ki poskrbi za odlično kroženje zraka in zmanjšuje nabiranje toplote pri hrbtu. Odlično za poletne dni!

Nahrbtnik se izredno dobro nosi, oblazinjene naramnice poskrbijo za maksimalno udobje na turi, s 1155 grami pa tudi ni ravno težak sopotnik. Na ledvenih paščkih je žepek, v katerega lahko spravimo mobilni telefon ali kak prigrizek. Zanke za pohodniške palice in za cepin funkcionirajo tako, kot je treba. Na dodatne prešite zanke na sprednji strani nahrbtnika lahko obesimo razno opremo, čelado, plezalke, bidon, kar koli pač potrebujemo. Odpira se res samo na zgornji strani, kar pa ni predstavljalo prevelike ovire, saj sem si vsebino organiziral tako, da so bile na dnu stvari, ki jih imam vedno s sabo, vendar jih ne uporabim pogosto. Dva žepa v kapi nahrbtnika pa sta več kot dovolj za vse malenkosti, ki jih vedno potrebujemo.

Primeren je tudi za dekleta!

Kibubino mnenje

Nahrbtnik se super obnese v poletnih mesecih, občutek, ko ga nosiš, je lahkoten in udoben. Primeren je za vse, ki se veliko potite in potrebujete lahkega, kompaktnega in zanesljivega sopotnika na hrbtu.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
Kibuba novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46074

Novosti