Uredništvo: info@planid.org
komentarji
| Registracija

Dve od štirih


RA SLO 1, 15.07.17 00:10
Katja Kadič nočna gostja

Članica slovenske reprezentance v športnem plezanju Katja Kadič (PK Škofja Loka), specialistka za balvane, je v letošnjem svetovnem pokalu dosegla svoje najboljše uvrstitve, bo v noči na petek, 14. julija, nočna gostja na 1. programu Radia Slovenija. Voditelj bo Aleš Ogrin.

četrtek, 13. julij 2017, ob 14:28, Franci Savenc, ogledov: 430

Chamonix: V večerni finale (ob 20.50 = prenos v živo) sta se uvrstili Janja Garnbret (kot 1. v polfinalu) in Mia Krampl (5.) Katja Kadič malo po polnoči gostja RA SLO 1

Pri moških se je od naših v polfinale uvrstil le Domen Škofic in v njem dosegel (s Poljakom Piotrom Schabom) 13. mesto. Martin Bergant je polfinale zgrešil le za eno mesto in tako tekmovanje končal na 27. mestu. Milan Preskar je bil 48.

Pri ženskah so se vse štiri naše tekmovalke uvrstiled v polfinale. Janja je bila ena od štirih, ki jim je uspelo doseči (v kvalifikacijah) vrh obeh smeri. Na petem mestu po kvalifikacijah je bila Mina Markovič, v polfinale pa sta se uvrstili še Vita Lukan (11.) in Mina Krampl (20.). V večerni finale pa sta se uvrstili Janja Garnbret (1. v polfinalu) in Mia Krampl (5.), Mina Markovič je zaostala na 13. mestu, Vita Lukan pa 14.

Oznake: PLE, TEK
eXTReMe Tracker