Uredništvo: info@planid.org
komentarji
| Registracija

Na štirih letakih

10.07.2017 09.15

 

 

torek, 11. julij 2017, ob 05:27, Franci Savenc, ogledov: 371

Planinska zveza Slovenije izdala še zadnji, manjkajoči letak z vsemi informacijami o planinskih kočah.

Prvi pokriva območje Julijskih Alp, drugi osrednjih Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp, tretji severovzhodne Slovenije, zadnji, ravnokar izdani pa območje južne in osrednje Slovenije.

Vsi letaki, formata A3, na pregleden in lično oblikovan način, predstavljajo planinske koče obravnavanih območij. Na njih boste našli vse koristne informacije - telefonsko številko planinske koče, naslov in GPS koordinate. Na drugi strani pa enostaven zemljevid z označenimi pozicijami posameznih koč ter časovnicami dostopov in prehodov do sosednjih koč. Na kratko: enostaven planinski vodnik v malem.
Za prenos k sebi (PDF):

Poleg koč je ob strani naveden seznam planinske literature, ki vam bo koristila pri načrtovanju vaših gorniških popotovanj - zemljevidi in planinski vodniki, pozabili pa nismo niti na plezalno literaturo. Sledi še nekaj drugih koristnih informacij oz. oglasov: za Slovenski planinski muzej, Triglavski narodni park, gorsko vodništvo ter za nekatere storitve Planinske zveze Slovenije.

Letake boste lahko v kratkem lahko našli v Informacijskih centrih Triglavskega narodnega parka, v Slovenskem planinskem muzeju, v informacijskih centrih raznoraznih turističnih krajev, v planinskih kočah in še kje.

Oznake: BIB
eXTReMe Tracker