Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Odprtje razstave

NARODNI PARKI - v skrbi za naravo in podpis dogovora o pobratenju z Narodnim parkom Crater Lake (ZDA)

Vljudno vabljeni na odprtje razstave Narodni parki – v skrbni za naravo z vrhunskimi fotografijami motivov iz Združenih držav Amerike in Triglavskega narodnega parka v četrtek, 25. maja, ob 20. uri, v Infocentru Triglavska roža Bled.

Razstava, ki so jo pripravili Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani, National Geographic Slovenija in Turizem Ljubljana, je bila predhodno na ogled v parku Tivoli v Ljubljani, do konca septembra pa bo predstavljena na različnih mestih v Triglavskem narodnem parku in okolici, in sicer v Infocentru Triglavska roža Bled, Informacijskem središču Dom Trenta, Centru TNP Bohinj v Stari Fužini, na Pocarjevi domačiji v Zgornji Radovni, v Športnem centru Pokljuka na Rudnem polju in v Zeleni hiši TIC Kobarid.

Na odprtju na Bledu bodo gostje iz ZDA predstavili ameriški narodni park Crater Lake, s katerim bo Triglavski narodni park podpisal sporazum o sodelovanju. Na odprtju bo nastopil multiinstrumentalist Boštjan Gombač s pevskim zborom Glasbenega centra DoReMi z Bleda.

Triglavski narodni park dogodek pripravlja v sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike in Ministrstvom za okolje in prostor.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti