Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Od 0 do 2864

V petek, 19. maja, bo posebna ekipa Adidas Terrex, ki jo sestavljajo člani FreeApproved, izvedla štafeto: v enem dnevu od najnižje točke Slovenije do najvišje

Pot bodo začeli okoli 2.30 zjutraj pred piranskim svetilnikom na Punti s cestnim kolesarstvom in končali ob sončnem zahodu pri Aljaževem stolpu na Triglavu.

Na poti bo skupina rekreativnih športnikov kombinirala cestno in gorsko kolesarstvo, gorski tek, jadralno padalstvo, kajakaštvo, plezalstvo in pohodništvo.

Potek poti in razpored menjav: Od Pirana do vrha Triglava v enem dnevu

Štafeta »Od 0 do 2.864« predstavlja izvirne priprave na peto edicijo športnega festivala Soča Outdoor, ki bo med 30. junijem in 2. julijem 2017 v Tolminu, tudi letos pod sponzorstvom Adidasa.

...05.2017


V kolikor bi želeli biti priča delu štafete vas vabimo, da se nam pridružite v petek, 19. maja, ob 11.45 v avtokampu Zlatorog Bohinj (Ukanc). Tam bo gorski kolesar ali padalec (odvisno od vremenskih razmer) štafetno palico predal gorskemu kolesarju, ki bo odhitel naprej proti Konjšici.

Kategorije:
Novosti KOL SLO TEK Vse objave

3 komentarjev na članku "Od 0 do 2864"

Franci Savenc,

Propiar d.o.o. / družba za odnose z javnostmi: Dunajska cesta 151, Ljubljana

Anja Petrovčič - svetovalka / PR Consultant: 040 666 648 | anja.petrovcic@propiar.com


Jaka Ortar,

Tudi potapljač je bil pripravljen sodelovati, a smo se odrekli nočnemu potopu. Še nekaj načinov gibanja torej ostaja za prihodnje štafete.

Ker vsak meter "šteje": fantje niso šli le do 2864 m, pač pa do 2866 m - pri Aljažu je še 2 m slovenskega snega.


Miha Pavšek,

Če smo dosledni, je najnižja točka pri nas s 37,5 m pod morjem blizu piranske Punte oz. t.i. Podvodni Triglav. Več o tem tule - http://www.nationalgeographic.si/index.php?i=189. Ekipi je potemtakem manjkal še potapljač ...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45944

Novosti