Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

FART 3.0

AO Železničar: - Extreme edition | O dogodkih FART ni potrebno izgubljati besed.

Legendarna srečanja se vrstijo kot za stavo. V petek, 24. 2. 2017, se je v večernih urah najbolj legendarnega domovanja alpinističnih odsekov zgodila že tretja edicija, ki je bila skladno s pričakovanji, najbolj obiskana do sedaj.

Na prizorišču se je zbralo ok. 40 udeležencev (tekmovalci in navijači) iz štirih različnih alpinističnih kolektivov. Nekaj udeležencev je bilo tudi neopredeljenih in so samo še dodali patino prijetnemu dogodku.

V prvem delu so se udeleženci v tovariškem in pozitivno naravnanem vzdušju spopadli z 21 boulderskimi problemi, ki so bili po AOŽ lestvici ocenjeni od 4. stopnje naprej. Najboljših 5 posameznikov v moški in ženski odprti kategoriji se je pomerilo še v finalni seriji, kjer so se v treh poizkusih spopadli s tremi finalnimi problemi. Zmagovalci v obeh odprtih kategorijah so poleg večne slave in stiska načelniške roke prejeli še praktične nagrade.

Ferajnovska amaterska rekreativna tekma je minila v odličnem vzdušju, polnem veselja in pristnega zanosa. Zahvala gre vsem udeležencem in predvsem organizatorjem z Neli in Gresom na čelu.

27.02.2017 11:55


20.02.17 FART - extreme edition
V petek, 24. februarja 1917, ob 19:00, se bo v PCAOŽ - prostorih ferajna zgodil že tretji legendarni FART - ferajnovska amaterska rekreativna tekma. Vabljeni!

V petek, 24. februarja 1917, ob 19:00, se bo v PCAOŽ - prostorih ferajna zgodil že tretji legendarni FART - ferajnovska amaterska rekreativna tekma. Vabljeni!


 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45948

Novosti