Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Jurček Nowakk

PZS: ... prejel nagrado za društveno odgovornost Horus 2016


Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in Slovensko društvo za odnose z javnostmi, sta v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno-interesnimi organizacijami, razglasila prejemnike Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2016. Med njimi je tudi Jurček Nowakk, aktivni član PD Moravče, predsednik Meddruštvenega odbora Kamniško-Bistriškega območja ter član Upravnega odbora PZS
.

Inštitutu IRDO in PRSS so se kot podporni člani projekta pridružile še naslednje organizacije: Ameriška gospodarska zbornica, CNVOS - Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, Društvo za marketing Slovenije, Društvo novinarjev Slovenije, Slovensko združenje ZN za trajnostni razvoj, Slovenski forum socialnega podjetništva, Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Štajerska gospodarska zbornica, Združenje delodajalcev Slovenije, Združenje Manager in drugi.
Projekt letos sofinancirajo prijavitelji ter Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, Urad RS za mladino in Veleposlaništvo Združenih držav Amerike v Ljubljani.

Slovenska nagrada za družbeno odgovornost HORUS je vodilna slovenska nagrada s področja uravnotežene in inovativne družbene odgovornosti. Organizatorji vabijo slovenska podjetja in zavode ter posameznike, da predstavijo svoje družbeno odgovorno delo in se že spomladi 2017 prijavijo na tekmovanje za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2017.

Posebno priznanje v kategoriji splošno je prejel tudi Jurček Nowakk, aktivni član PD Moravče, predsednik Meddruštvenega odbora Kamniško-Bistriškega območje ter član Upravnega odbora PZS, ki je komisijo prepričal »S svojim širokim spektrom delovanja in aktivnosti, ki so večinoma prostovoljne narave in izražajo veliko mero čuta za sočloveka in za odgovornost do pomoči šibkejšim in ranljivejšim skupinam, si Jurček Nowakk prav gotovo zasluži posebno pohvalo in čast. Poleg tega njegove dejavnosti v veliki meri zaobjemajo osebe s posebnimi potrebami in prizadevanja tako za njihovo osebno rast kot za njihovo uveljavljanje v družbi, po drugi strani pa tudi za povečevanje razumevanja družbe za tako ranljivo skupino. Pri odločitvi za dodelitev najvišje ocene je bila odločilna kandidatova vsestranskost in prostovoljstvo.«

21.12.2016
Jurček Nowakk prejel nagrado za društveno odgovornost Horus

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti