Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Klemen Premrl

DRPK: ... bo imel danes, 23. novembra, predavanje v Plezalnem centru Ljubljana

Tik pred začetkom zime imamo veliko čast, gostimo zvezdo več mednarodnih filmski festvalov!

Klemen Premrl (Black Diamond, La Sportiva) je vrhunski plezalec, širom sveta znan kot izjemen ledni plezalec. Preplezal je mnoge izmed najzahtevnejših lednih smeri širom planeta Zemlja, med drugim smer Wolverine (WI11), ki je edina na svetu s to oceno.
Z zdrznimi projekti, ujetimi na filmski trak, krepi plezalno sceno in širi pozitiven pristop. S svojo energijo bo odličen uvod v ledeno mrzlo zimo, ki si jo obetamo. Za tokratni plezalno-družabni večer nam je Klemen pripravil tri zgodbe, o plezanju in snemanju ledenih pustolovščin v odmaknjenih koncih sveta: Helmcken Falls, Wells Gray Provincial Park, Canada, BC: Plezanje v območju 150 metrov visokega slapu Helmcken je izredno atraktivno in lednim plezalcem ponuja povsem nove možnosti ...
Tu se nahaja kar nekaj tehnično najtežjih lednih smeri na svetu.

Grenlandija: Jadranje ob zahodni obali Grenlandije, plezanje na ledene gore in snemanje kratkega filma "To Climb an Iceberg in 4K" za GoPro.

Islandija: Kreativno raziskovanje največjega evropskega ledenika Vatna ter snemanje filma "Climbing Ice - The Iceland Trifecta".

Vstop je prost, cepine pustite doma.

...11.2016
Več o predavatelju: KlemenPremrl.com
 


Delo, 22.11.2016

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti