Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Naj

... planinska koča najboljši medijski projekt na SPORTO konferenci

Naj planinska koča, skupni projekt Planinske zveze Slovenije in Siol.net, ki je narekoval utrip poletnih mesecev, so na SPORTO konferenci v Portorožu 17. novembra izbrali za zmagovalca kategorije Sporto media awards.

Na SPORTO konferenci, vodilnem dogodku o športnem marketingu in sponzorstvih v športu v regiji, je izmed 38 prijavljenih športno-marketinških in sponzorskih projektov mednarodna strokovna žirija nagradila zmagovalce petih kategorij nagrad SPORTO Awards 2016.
Zmagovalec v kategoriji najboljše medijsko partnerstvo je Naj planinska koča 2016 (Siol.net). Izstopala je izjemno dobro načrtovana struktura ter kreativna in bogata vsebina projekta. Žirija je poudarila tudi, da je medij uspel z relativno nizkim proračunom ustvariti relevantno vsebino in doseči široko občinstvo ter dobre rezultate.

"Najprej zahvala Siol.net za odlično pripravljeno kampanjo in izvedeno akcijo, ki je bila res odmevna in je veliko pripomogla k prepoznavnosti planinskih koč v Sloveniji, predvsem pa izpostavila dobre zgodbe oskrbnikov in drugih, ki se trudijo z upravljanjem teh objektov. Veseli me, da je strokovna žirija ta projekt postavila ob bok projektom vrhunskega športa in ga nagradila," je poudaril generalni sekretar PZS Matej Planko, ki je v Portorožu nagrado prevzel skupaj z novinarko Siol.net Alenko Teran Košir.

V projektu Naj planinska koča, ki je bilo že drugo leto v sodelovanju PZS in Siol.net, se je za letošnjo lovoriko potegovalo 66 planinskih koč, ki imajo bodisi certifikat okolju in/ali družinam prijazna planinska koča, bodisi vgrajeno čistilno napravo, sicer pa so znane po gostoljubnih oskrbnikih, okusni hrani in razgledni okolici, ki kar kliče po planinarjenju in drugih aktivnostih v gorah.
Planinci so za najbolj priljubljenega izbrali Valvasorjev dom pod Stolom (PD Radovljica), ki je laskavi naslov osvojil že leta 2014.

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti