Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na 11. Plezalnih dnevih

Kranja, finalu državnega prvenstva v športnem plezanju, ki bo od 2. do 4. decembra, bomo stiskali pesti ...

... za plezalke in plezalce vseh starostnih kategorij v težavnostnem in balvanskem plezanju.

Poleg nedeljskega balvanskega finala, popestrenega z glasbo in svetlobnimi efekti, ki ga bosta otvorila plesalca na zračni svili Urša Štrukelj in Branko Potočan, nikakor ne zamudite tudi sobotnega večernega finala v težavnostnem plezanju, pred katerim bo za smeh in sproščanje napetosti poskrbel stand-up komik Rok Škrlep.
Postavljavci smeri bodo letos zagotovo začinili linijo v smeri, saj bo poleg drugih odličnih plezalk v težavnosti nastopila tudi letošnja zmagovalka skupnega seštevka tekem svetovnega pokala Janja Garnbret.

Spremljevalni program prinaša projekcijo filma Jureta Breceljnika Prečkanje Islandije, ki prikazuje Jeroma Josseranda, kako 200-kilometrsko pot od severa do juga premaga s kajtom in smučmi. Pridružil se nam bo tudi vodja postprodukcije in asistent žirije, ki bo z nami podelil nekaj vtisov ob ustvarjanju filma.
Otroci se bodo lahko ves čas prireditve zabavali v ustvarjalnem kotičku, na ogled bo razstava eksotičnih živali Bioexo, poleg tega pa se bo marsikaj novega in zanimivega gotovo našlo tudi na stojnicah.
S fotoreportažami se nam bo predstavil tudi Janez Svoljšak – Hidravlika, aktualni evropski prvak v lednem plezanju v težavnosti in tudi prvi, ki je Sloveniji priboril lednoplezalno zmago v težavnosti.
V soboto zvečer pa seveda ne smete manjkati na enem in edinem PDK žuru v Mitnici v centru Kranja s skupino Made in Yugoslavia.

 

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti