Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Ste pripravljeni

Slovenski planinski muzej: ... na planinsko pustolovščino? - Prostor doživetij

Gore so nepredvidljive.
Vreme se lahko v hipu spremeni.
Približuje se nevihta in rešitev je le ena
:

POBEG V BIVAK!
Boste razbrali skrivnostne kode? Se boste izognili pastem in prepadom? Si boste zapomnili pravo pot? Boste našli pravi bivak in se rešili?
Vsaka pot je svoja zgodba.
Kakšna bo vaša?

Legendarni BIVAK II so člani podružnice Turistovskega kluba Skala z Jesenic zgradili leta 1936 “na Jezerih” nad dolino Vrat in pod Rokavi. Konec leta 2015 so bivak preselili v dolino, kjer zaslužen pokoj uživa umeščen na skalnjak na zelenici pred našim muzejem. Ker se eksponata seveda ne sme spreminjati, smo v sodelovanju z Enigmarium®om in s podporo lokalne skupnosti pod skalnjak umestili prostor, v katerem se skriva igrificirana pot doživetij.

A pozor! Ne gre za klasičen “escape room”, kjer nad igro bdijo moderatorji in ponastavljajo sobo, temveč za inovativen način prehajanja skozi igro, ki ga je Enigmarium® razvil posebej za ta projekt.

Igra je primerna za skupine od 2 do 4 oseb, cena vstopnice pa znaša 25 €/skupino

Še pred vstopom na igrivo pot doživetij vas bomo prosili, da boste podpisali izjavo kot potrditev, da ste seznanjeni s pravili igre in splošnimi pogoji poslovanja.


Vstopnico in vse napotke za vstop v prostor doživetij prejmete na recepciji Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani. Rezervacije in informacije: 08 380 67 30 ali info@planinskimuzej.si

...10.2016

 


Lipov list, 17.10.2016

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti