Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

vzponi.si

novo spletno mesto, ki združuje sporočila RSS kanalov številnih (vedno več jih bo) neprofitnih planinskih spletišč


Obdelava prejetih vsebin

V primeru, da je na voljo celotna novica in tudi v primeru daljšega povzetka izvedemo sledeče korake:

• Počistimo vso oblikovanje povzetka (odstranimo HTML značke) - izvorno besedilo ostane nespremenjeno
• Prikažemo samo prvih 200 znakov povzetka

Novice in navajanje virov

Vsi viri so izrecno navedeni, prav tako si spletno mesto vzponi.si ne lasti in niti ne odgovarja za informacije, ki so navedene v sekciji "NOVICE". Vsebine novic ne spreminjamo. Vsi povzetki novic imajo povratno povezavo na izvorno vsebino.

V kolikor bi iz kakršnegakoli razloga želeli odstranitev RSS vira iz sistema vzponi.si nam to sporočite na elektronski naslov "info@vzponi.si". Brez vprašanj bomo odstranili spletno stran in vse vsebine povezane s stranjo (po izvedbi preverjanja, da ste lastnik strani).

Spletno mesto je vzpostavljeno kot "hobi" projekt in je v celoti neprofitno. Osnovni namen je poenostavitev spremljanja dogajanja na slovenski hribovski sceni, brez obiskovanja ločenih strani, ustvarjanja zaznamkov ...

Želite dodati svojo spletno stran za prikaz v novicah na vzponi.si? Ni težav. Samo pošljite sporočilo na info@vzponi.si, z dokazilom, da ste lastnik strani in tvoj RSS vir bomo dodali v prikaz novic. Edini pogoj je, da je spletno mesto v povezavi s hribi in da gre za osebno spletno stran oz. neprofiten projekt.

...10.2016
 


Facebook: Nace Štruc 
Študira po programu Računalništvo in informacijske tehnologije na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko

... Fb: Marta Krejan Čokl
Nov portal za vse hribovce! Avtor Nace Štruc: "Vesel sem, da lahko predstavim osebni projekt, ki je nastajal v zadnjih mesecih. Gre za spletno mesto http://vzponi.si/, katerega osnovni namen je združitev novic s hribov na enem mestu. Vsi, ki nas zanimajo hribi (gorništvo, plezanje, alpinizem ...), vemo, da je spremljanje vseh objav pravi izziv. Podatki so razpršeni med precejšnjo količino društvenih in osebnih spletnih strani, zato je za vsakodnevni pregled potrebnega precej truda.  

Značke:
novosti

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46062

Novosti