Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Hotel za pohodnike

Kateri je najboljši hotel za pohodnike v Bohinju. 
Hotel Bohinj Gašperin
je, po mnenju uporabnikov, najboljši v Bohinju

Kateri je hotel, ki nudi največ prednosti tistim, ki čas v Bohinju nameravajo preživeti športno oz. aktivno. Hotel Bohinj Gašperin je po mnenju uporabnikov, ki so hotel obiskali in ga ocenili (na booking.com in tripadvisor.comnajboljši hotel v Bohinju. Poleg tega, pa je s ponudbo tudi najbolj prilagojen pohodnikom in ostalim, ki nameravajo čas v Bohinju preživeti aktivno. Hotel se nahaja v bližini jezera Bohinj, na Ribčevem Lazu in je od jezera oddaljen le nekaj minut hoje. Iz sob se odpira pogled na okoliške hribe.

Od pohodnikov za pohodnike

Prva prednost je, da lastniki in osebje hotela Bohinj Gašperin dobro poznajo bohinjske gore. Večinoma v gore zahajajo tudi sami, zato vas pri konkretnih vprašanjih ne bodo napotili na turistične informacije. Dobro poznajo poti in specifike okoliških vrhov zato vam bodo tudi znali svetovati o dolžini in zahtevnosti.

hotel bohinj

Hotel Bohinj za aktivne

Ker se v Hotelu Bohinj Gašperin v večji meri namestijo aktivni dopustniki, pa se v njihovi ponudbi pogosto najdejo posebne ugodnosti. Pozimi je navadno ponudba prilagojena smučarjem in deskarjem, čez leto pa sta občasno na voljo paket za kolesarje in paket za ribiče, tokrat pa tudi paket za pohodnike. V kolikor pa vam zmanjka idej, si lahko predstavitve aktivnosti ogledate tudi na spletni strani Hotela Gašperin Bohinj.

Posebna ponudba za pohodnike je v hotelu Gašperin na voljo do 31. okrobra. Vključuje pa praktično vse, kar hotel lahko ponudi, od brezplačne savne za do štiri osebe, Znižana cena bazenov v Aqua parku, zastonj čaj in kavo ter ugodnejšo večerjo v bližnji restavraciji.

hotel-bohinj

Vse za pohodnike

Na voljo je tudi sušilnica za pohodne čevlje in jakne ter shranjevalna soba za večje kose opreme. Po nekaterih podatkih pa naj bi v hotelu tudi po želji pripravili malico za na turo in prilagodili čas zajtrka, saj kdor gre v višje gore pač ne more čakati na do 6. ure.

Poglejte si ponudbo hotela in rezervirajte vikend v Bohinju

  ...09.2016

Viri mnenj:

booking.com (hoteli v Bohinju)

tripadvisor.com (B&B Bohinj)

www.gasperin-bohinj.com

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti