Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Gregor Rupnik

prejemnik Plakete občine Bovec - Slovesna prireditev ob prazniku Občine Bovec, 4. julija 2016

Že v preddverju so udeležence z glasbo pričakali člani orkestra Banda Musicale "Ex Alpini" di Coia iz Tarčenta, dobrodošlico pa sta izrekala župan Občine Bovec Valter Mlekuž in podžupan Davor Gašperčič. V veliki dvorani Ite Rine je po uvodni slovenski himni v izvedbi Buških čeč, vse prisotne nagovoril župan Občine Bovec Valter Mlekuž.

V svojem nagovoru je najprej preletel dogajanje v občini v minulem letu ter se zahvalil vsem, ki so kakorkoli prispevali k uspešnemu delovanju in izvedbi številnih projektov na različnih področjih. Še posebej se je za njihovo delo in doprinos k uspešnosti občine Bovec seveda zahvalil prejemnikom priznanj in jim že v nagovoru iskreno čestital.

Priznanja in nagrade Občine Bovec so najvišja priznanja Občine za dosežke, ki prispevajo k boljšemu, kvalitetnejšemu in polnejšemu življenju občanov in dosežke, ki imajo pomen za razvoj in ugled občine, življenja v njej ter podobi krajev.

Priznanja sta podeljevala župan Občine Bovec Valter Mlekuž in predsednik Komisije za priznanja in nagrade, svetnik Valter Mlekuž.

Plaketo Občine Bovec je prejel Gregor Rupnik, predsednik Meddruštvenega odbora planinskih društev Posočja ter vsestranski planinski delavec.
Podelitev plakete so obrazložili z naslednjimi besedami: Gregor Rupnik zadnji dve leti uspešno vodi Krajevno skupnost Bovec. Je aktivni član številnih društev, predvsem v okviru Planinske zveze Slovenije, ki mu je v letu 2015 podelila tudi Svečano listino PZS za dolgoletno vsestransko predano delo v planinstvu, vodništvu in pri vodenju MDO PD Posočja. Bil je dolgoletni član upravnega odbora Planinskega društva Bovec. Kot vodja gradbenega odbora je aktivno sodeloval pri izgradnji današnjega gasilskega doma ter mrliške vežice v Bovcu. Vsestransko je aktiven tudi v župniji Bovec in drugih družbenih sferah ter vedno pripravljen pomagati na različnih področjih.

07.08.2016
Občina Bovec (4. julija 2016): Slovesna prireditev 


G-L: "Gregor Rupnik

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45953

Novosti