Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

107 dni Alp

V poletju 2015 je Igor Gruber uspel uresničiti svoje sanje in prehodil Rdečo pot Via Alpina od Monte Carla do Trsta. - Knjiga in DDV

V 107 dneh je prehodil 2.640 kilometrov in se povzpel za 140 kilometrov. Na poti so ga spremljali 14-kilogramski nahrbtnik in pet parov čevljev. Posnel je več kot 12.000 fotografij.
Pohod je preko socialnih omrežij redno spremljalo več kot 10.000 ljudi.

Svoje dogodivščine in spoznanja s te poti je strnil v knjigo in DVD, na katerem boste našli 67-minutni dokumentarni film ter 161 etap poti Via Alpina. Etape so pripravljene za pregledovanje v interaktivnem zemljevidu Google Zemlja, dodane so tudi Igorjeve avtorske fotografije.

Z njima želi približati izkušnjo pohodništva na dolge proge oziroma veznega pohodništva prav vsakemu ljubitelju gora. V knjigi je zbranih veliko njegovih osebnih doživljanj in življenjskih spoznanj, prav tako pa doživljanja njegovih domačih in prijateljev. Za popestritev so dodani izbrani odzivi sledilcev z družabnega omrežja Facebook. K temu so, glede na različne dogodke in anekdote, ki so se zgodile, dodani namigi, zakaj se podati na takšno pot in kako se nanjo dobro pripraviti.

Knjiga je lahko poučen in koristen pripomoček za vse, ki bi se želeli podati na pot v Alpe. V sliki in besedi so predstavljene vse etape poti Rdeča Via Alpina v smeri pohoda Monte Carlo - Trst.

Knjigo boste lahko prebrali v enem zamahu, k njej se boste lahko vračali, ko boste iskali zanimive kotičke Alp kot ideje, kam naj vodi vaš naslednji izlet v gore.

Knjiga in DVD skupaj tvorita celovito informacijo o poti Rdeča Via Alpina in globoki izkušnji pohoda čez celotne Alpe, kupite pa ju lahko tudi posamično.
DVD je 24 €, s knjigo pa 54 €.

...07.2016 
PZS: spletna trgovina = 54 EUR (z DDV)


 

Kategorije:
Novosti BIB SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti