Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Na Voglu

MTB - Andrej Dekleva: ... od sobote še bike park
Najvišji je, zato so se zaradi zaradi snega

... zadnji lotili urejanja prog in tudi zadnji odpirajo. Bike park Vogel to soboto na progam med 1530 in 1890 metri nad morjem odpira svojo četrto sezono delovanja.

Delovanje
Od sobote 2. julija prav vsak dan v tednu od 8. do 16. ure. Vsaj do konca septembra.

Cene vozovnic
Vozovnica za kolesarje se v ceniku skriva pod imenom “adrenalinska”. Na voljo je le celodnevna (z neomejeno uporabo gondole in sedežnice) za 22 evrov. Na Voglu ste dobrodošli tudi z vseslovenskimi vozovnicami Bike Slovenia Summer Pass.

Najem opreme
Pri baru Kavka ob spodnji postaji sedežnice (tam je tudi MTB spot z okrepčili) izposojajo kolesa (od 20 € na uro in od 45 € na dan za polnovzmetena, fatbike še nekaj ceneje) in zaščitno opremo Forcefield.

Novosti
Pred začetkom sezone so krepko popravili osnovno progo, sporoča prvi kolesar Vogla Marko Kolman. Veliko so nadgradili z materialom, tako da flow še boljši in je proga zdaj primerna tudi za popolne začetnike - hkrati pa zabavna tudi za vse druge.
Dodali so eno krajšo linijo, a bodo tudi med sezono še nadaljevali z gradnjo.
Težko bi obljubili, da se bomo že letos (legalno) spuščali v dolino, a stvari se premikajo!

Dogodki in kampi Eno soboto v mesecu bodo poskrbeli za furanje z domačimi kolesarji - “Ride with locals”. Takrat vam lokalci pokažejo še kaj več od uradnih prog, da spoznate potenciale parka. Druge dogodke bodo objavljali sproti. www.vogel.si/ponudba/kolesarski-park www.facebook.com/bikepark.vogel Vse foto Primož Ravnik - Figaro Pa še pravkar objavljen video z lanskega zaključka sezon

 

30.06.2016

 

Vse foto Primož Ravnik - Figaro
Video Marko Kolman - na  Vimeo


Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti