Išči

Tuje

Na spletu

Objavljalci

Authors

Arhiv

Državno prvenstvo

v balvanskem plezanju: 1. tekmo razpisuje KŠP PZS v sodelovanju s Športno-plezalnim društvom Korenjak - Tekmovanje v vseh kategorijah bo 4. in 5. junija v Log-Dragomerju

Organizacija in sojenje na tekmovanju bosta v skladu s tekmovalnim pravilnikom za prvenstvo RS za leto 2016.

Tekmovanje bo v soboto, 4., in v nedeljo, 5. junija, v Športnem parku na Logu pri Brezovici, izolacijska cona pa v OŠ Log - Dragomer; prevozi tekmovalcev iz izolacijske cone na tekmovališče bodo s kombijem.

Sobota, 4. junij
Izolacijska cona se odpre uro in pol pred pričetkom tekmovanja in zapre pol ure pred pričetkom tekmovanja v posamezni kategoriji.

OPOMBA: V skladu s tekmovalnim pravilnikom bosta za mlajše kategorije in srednje kategorije na eni plezalni površini postavljena dva balvanska problema, ki jih tekmovalci plezajo v istem časovnem intervalu. Vrstni red plezanja ni določen - tekmovalec si ga izbere sam. Tekmovalec ima tako znotraj intervala 4 minute na voljo za 2 balvanska problema. Na štirih plezalnih površinah to pomeni 8 balvanskih problemov (glej 84. člen tekmovalnega pravilnika).

Nedelja, 5. junij

Izolacijska cona se odpre uro in pol pred pričetkom tekmovanja in zapre pol ure pred pričetkom tekmovanja v posamezni kategoriji.

OPOMBA: V finalu članov je predstavitev finalistov na sporedu ob 18.10, tako da jih kombi odpelje iz izolacijske cone ob 18.00. Zato naj finalisti s tem računajo glede ogrevanja.

OPOZORILO: V kolikor v ženski konkurenci ne bo zadosti (najmanj 7) prijavljenih tekmovalk, kvalifikacij ne bo. Predstavniki klubov (ali pa tekmovalke same) naj zato v četrtek preverijo število prijavljenih!

 

25.05.2016

Prireditelj: Komisija za športno plezanje PZS
Informacije: Tomo Česen, 041 643 945 Organizator: Društvo Korenjak Informacije: Lorin Möscha, 041 504 643 Prijave: Preko spletne aplikacije KŠP Vodja tekmovanja: Lorin Möscha

Kategorije:
PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 7876

Tuje

Neprevedene objave - tujejezične