Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

26. Nočni rokovnjaški pohod

Na 37 kilometrov dolg pohod se bomo odpravili v soboto, 21. maja, ob 20.30 izpred Gostinskega podjetja na Trojanah.

Potek letošnjega pohoda: Trojane (569 m) – Doline – Borje pri Mlinšah – Golčaj – Limbarska gora (733 m) – Moravče – Ušte – Cicelj (836 m) – Murovica (743 m) – Vinje – Oklo – Gorjuša (338 m)

Prijavnina znaša 10 EUR in se poravna ob prijavi na dan pohoda (velja tudi za predhodne prijave na info@pdkamnik.si). Za mladino do petnajstega leta starosti, v spremstvu staršev, prijavnine ni.
Prijavnina vključuje brezplačen prevoz z avtobusom, vodenje, diplomo, izkaznico za prvo udeležbo na pohodu, krof, čaj, malico in rokovnjaški golaž.

Avtobus bo z avtobusne postaje Kamnik odpeljal ob 19. uri ter ustavljal na avtobusnih postajališčih v Duplici, Volčjem Potoku, Radomljah, Količevem, Dobu, Lukovici, Blagovici in na Trojanah.
Po končanem pohodu bo pohodnike odpeljal na izhodišče.

Navodila pohodnikom:
Pohod traja približno 11 ur (s počitki), zato se od udeležencev pohoda pričakuje dobra telesna in psihična pripravljenost za hojo v nočnem času ter ustrezna oprema tudi za morebitne neugodne vremenske razmere. Priporočamo pohodne palice, obvezna je baterijska svetilka z rezervnimi baterijami.

Ponoči je orientacija slabša, zato naj pohodniki ne zapuščajo skupine! Pohodniki hodite na lastno željo in na lastno odgovornost.

Dodatne informacije na www.drustvo-pdkamnik.si ali 031 395 094 (Miran). Svoje vprašanje lahko posredujete tudi na info@pdkamnik.si, kjer sprejemajo tudi prijave za najave večjih skupin.

Ljubitelji pohodništva in druženja v naravi vabljeni!
PD Kamnik   

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti