Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Za večjo varnost v gorah

Salomon Mountain Academy - Najbolj celovit tečaj za varnost v gorah, ki ga boste našli na spletu!

Znanje. Varnost. Avanture.

Dandanes je med nami vedno več turnih in freeride smučarjev ter smučark, ki jim smučanje na urejenih smučiščih ne predstavlja več zadostnega izziva, zato iščejo nove avanture tudi izven urejenih prog. Najpogosteje takrat, ko novozapadli sneg pobeli vrhove. Smučanje v celem snegu je razburljivo, z večanjem števila ljudi pa se veča tudi nevarnost snežnih plazov in drugih nesreč.

Smučanje izven urejenih smučišč se začne z znanjem. S tem namenom, je Salomon razvil aplikacijo, preko katere se boste lahko izobraževali in izpopolnili svoje znanje, kar preko domačega računalnika.
MOUNTAIN ACADEMY je izčrpen izobraževalni proces ustvarjen z namenom, da bi razvili še kako pomembno znanje o snežnih razmerah in spretnostih v gorah, ki vam bodo pomagale pri pravilnih odločitvah vsakokrat, ko se boste podali na vabljive novozasnežene strmine.

Da bi izobrazili ljudi, kar na najvišjem nivoju, je Salomon v sodelovanju z vrhunskimi poznavalci iz tega področja pripravil vsebine, ki bodo navdušile tako začetike, kot tudi najzahtevnejše turne in freeride smučarje. S pomočjo spletne aplikacije se boste postopoma lahko dodatno izobrazili o tehnikah in veščinah, ki vam bodo prišle prav pri varnosti in vedenju v gorah.

Sestavljena je iz dveh delov in je prilagojena za vse ravni znanja. Na koncu izobraževanja vas čaka še test in praktične interaktivne naloge, s katerimi boste lahko preverili nivo vašega znanja ter se dodatno izpopolnili na področjih, ki vam doslej niso bili tako blizu, ali pa ste o njih vedeli premalo.

Pri projektu so sodelovali najboljši strokovnjaki iz različnih področij, kot so gorski vodniki, največji centri za plazove, izkušeni freeride smučarji ter strokovnjaki za snežne in vremenske pogoje, vsa vsebina pa je potrjena s strani lokalnih vodilnih organizacij in združenj.

Kupci Salomonovih izdelkov, boste deležni posebnih ugodnosti, ki jih boste dobili pri vaših najbližjih pooblaščenih trgovcih.

Salomon je združil vsa znanja in moči, da bodo
vaše avanture v gorah pustolovske, a varne!
 

...01.2016 
mountainacademy.salomon.com

 

 

 
 

 

 

 
 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti