Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na balvanih

Državno prvenstvo v športnem plezanju 2015: ... najboljša Mina Markovič in Jernej Kruder / Legende znova v steni

Med članicami je največ balvanskih problemov, torej tri od štirih, rešila Mina Markovič (ŠPK Plus). Na drugo mesto se je uvrstila domačinka Tjaša Kalan (AO Kranj), na tretje pa Tjaša Slemenšek (Šaleški AO). Med člani je bil najuspešnejši Jernej Kruder (ŠPO Celje), drugo in tretje mesto pa je pripadlo članoma PK Škofja Loka Urbanu Primožiču in Juretu Raztresnu.

V skupni razvrstitvi je največ točk zbral Urban Primožič (PK Škofja Loka), drugo mesto si je priplezal Domen Škofic (ŠPO Radovljica), tretje pa domačin Anže Peharc (AO Kranj). Med članicami je v skupnem seštevku na najvišjo stopničko stopila Janja Garnbret (Šaleški AO), drugo mesto si je prislužila Katja Kadič (ŠD Proteus), tretje pa domačinka Tjaši Kalan (AO Kranj).


PDK, 29.11.2015: Legende znova v steni

Z nami so bili Iztok Tomazin, Tadej Slabe, Silvo Karo, Jelka Krajnc, Marija Štemfelj, Nevenka Dolenc, Metka Lukančič Nemec, Vili Guček, Jure Golob, Aljoša Grom, Franci Jensterle, Martina Čufar Potard, Matej Sova, Luka Zazvonil, Klemen Bečan, Lucija Podlipnik in Natalija Gros.

V dvorani je vladalo sproščeno vzdušje, zanimivi komentarji legend pa so v dvorani pogosto izzvali smeh. Postavljalci so si zamislili atraktivno smer, v kateri so se dobro pokazale dolgoletne izkušnje naših legendarnih plezalcev in plezalk.

Kot zadnja je nastopila še Natalija Gros, ki se je v smer podala kot prava dama - lepo naličena in v visokih petah. V drugem delu smeri jo je občinstvo, navdušeno nad njeno eleganco gibanja, spremljalo z glasnim ploskanjem in ji ob njenem rojstnem dnevu, ko je bila enkrat varno na tleh, tudi zapelo.

Kategorije:
Novosti PLE SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45953

Novosti