Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Nogomet na najvišji ravni

AO Kamnik - Bojan Pollak: ... je bil! Na Korošici je bilo v nedeljo, 4. oktobra, megleno in občasno je tudi deževalo, vendar to ni preprečilo najbolj ...

... zagretih, da se ne bi pomerili v tradicionalni nogometni tekmi med Kranjci in Štajerci, že 37-to leto zapored.
Žal je bil tokrat odziv na Štajerskem živečih Štajercev minimalen, tudi tistih, ki so rekli, da pridejo, zato so njihove barve zastopali na Kranjskem živeči Štajerci ali vsaj njihovi sorodniki.
Vendar danes to sploh ni pomembno odkod so igralci, saj je bistveno samo, če ima klub dovolj denarja, da jih kupi ...

 

Tekma se je začela točno opoldne, trajala pa je dvakrat po deset minut s podaljškom treh minut, ker je včasih žoga odletela tako daleč v meglo, ki je bila tako gosta, da se ni videlo od enega gola pa do drugega, pa čeprav je bilo med njima samo 36 korakov, da se je bilo skoraj za bati, de se bo tisti, ki je šel po njo, izgubil.
PD Celje Matica, ki prireja nogomet v avgustu, je priskrbelo gole, ki pa so bili za to tekmo malo prirejeni, saj ne samo da ni bilo avta, tudi vratarja ni bilo.
Moštvo Kranjcev je vodil Lado Kladnik, moštvo Štajercev pa Vital Vek.

Obe moštvi sta se srčno borili, kar je povzročalo salve smeha, na koncu so pa slavili Štajerci, ki so Kranjce premagali z rezultatom 1:0. Ker je bilo vzdušje ne samo tekmovalno ampak tudi prijateljsko, so se dogovorili, da pridejo tudi na naslednjo nogometno tekmo na najvišji ravni, ki bo v nedeljo, 2. oktobra 2016. Seveda pa so vabljeni tudi drugi ...

0..10.2015

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46071

Novosti