Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

SPP 2015

Marjan Zupančič: V letu 2015 sem kar veliko tekmoval, nastopal sem predvsem na gorskih maratonih in na treh ultra trailih.

Najbolj odmevna je bila nedvomno zmaga na 100 milja Istre/100 miles of Istria na katero sem še posebaj ponosen. Potem je tu še 100 Ultra Trail Vipava valley v Vipavi in nazadnje pred tremi tedni še Jahorina Ultra Trail v BiH od Višegrada do Jahorine.
Maratoni so bili: Knap Trail, Hahlići Trail, Risnjak Trail GM3D, GM4O - Gorski Maraton 4 Občin - kjer sem ponovno postal DP. Konec marca sem kot zaključek priprav na 100 milj Istre nastopil še na Škofjeloškem trekingu in tudi na cestnem Ultra Maratonu Zagreb - Čazma 61 km kjer sem moral priznati premoč Robert Radojković.

Ker je letos SPP tako aktualna je padla odločitev, da še enkrat poskusim preteči 600 km po Slovenski planinski poti. Ob tej priložnosti še enkrat čestitam Triler Klemnu in suportu za težko ponovljiv dosežek!

Predvidoma pričnem v petek 28. avgusta ob 6. uri v Mariboru v kolikor bo vremenska napoved ugodna. Cilj je ponovno zbrati druščino gorskih tekačev s katerimi bomo družno skupaj premagovali razdalje na SPP. Želim si srečno in brez poškodb priteči v Ankaran. Če bi pa lahko tudi izboljšal čas Klemen Trilerja se pa tudi ne bi branil.

Zato vas vse ki želite kak delček SPP poti preteči z menoj pozivam: Dobrodošli. Obljubim da se bomo imeli super.

Vnaprej najlepša hvala za prijetno družbo.
Marjan
PS: Za lažje usklajevanje, sledenje in transparentnost naj bi kolega
Leon priskrbel live GPS sledenje.

Facebook: Marjan Zupančič


 

Kategorije:
Novosti SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti