Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Piknik tabor v Trenti

AO Ljubljana-Matica: Letos na novem prostoru ob Koritnici, od 25. do 28. junija - Obujali bomo spomin na Pavleta: začetek akcije 39 in pol

Letošnja Trenta bo zagotovo nekaj posebnega!
Po vseh teh letih bomo končno obudili spomin na našega Pavleta - Alpinista, Matičarja, predvsem pa Človeka, ki je zagotovo še danes za marsikoga vir energije in zgled tiste prave plezalske etike.

Na Matici se že kar nekaj let sanja o ideji, da brhke Matičarke in vitki Matičarji ponovimo 39 in pol legendarnih smeri. In ni boljše priložnosti za začetek akcije "39 in pol", kot je letošnji tabor. Da nas bodo prav vse zasrbeli prsti in bomo mrzlično začeli študirati skice in opise smeri, bo poskrbel en in edini Kresalov Ata. Fotke in posnetki iz njunih skupnih hribovskih trenutkov nas zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih!

Vabljeni torej, da se v čim večjem številu udeležimo predstavitve, in sicer v soboto, 27. junija, po 21. uri na idiličnem prostoru ob Koritnici!

Hkrati pa vas seveda tudi pozivam k ponavljanju omenjenih smeri. Verjamem, da se vsi strinjamo, da končno število preplezanih smeri niti ni pomembno, temveč predvsem namen. "Časa" imate do prihodnje jeseni (torej dve poletji), ko se bomo zbrali na skupni projekciji in s pomočjo vaših fotk in besed še enkrat vsi skupaj zaplezali v Pavletove legendarne smeri.

Matevž 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46051

Novosti