Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Legenda trail tekaških copat

Salomon: ... praznuje deseto obletnico = Novi Salomon XA PRO 3D - omejena izdaja!

 Promocijska objava 

V letu 2015 legenda trail tekaških copat XA PRO 3D praznuje deseto obletnico! Legendarna obutev in sinonim za vse outdoor aktivnosti združuje vzdržljivost, brezkompromisno stabilnost in optimalni oprijem, ki navdušujejo tako izkušene trail tekače, kot tudi rekreativne avanturiste. V desetletju prenovljen in izboljšan XA PRO 3D, je na voljo tudi v vodoodporni ter povišani različici, vendar prav vse verzije temeljijo na patentirani 3D šasiji, ki zagotavlja vso potrebno stabilnost, ki jo potrebujete na zahtevnih terenih.

Danes XA PRO 3D predstavlja zagotovo enega izmed najbolj vsestranskih čevljev na svetu za vse oboževalce narave! Združuje nizko težo, vzdržljivost, stabilnost in zaščito. Legendarni XA PRO 3D nudi natančni in optimalni oprijem s pomočjo kombinacije Sensifit™ sistema in Quicklace® kevlarskih vezalk, ki ohranjata stopalo na pravem mestu, ves čas aktivnosti ne glede na oviro, ki jo želite premagati. Za še boljši oprijem stopala poskrbi posebej oblikovana brezšivna mrežica znotraj čevlja, imenovana Endofit™, ki oprime stopalo in zagotavlja precizno zaznavanje podlage. Celoten paket tehnologij zaključi zelo dobro poznan Salomonov Contagrip™ podplat, ki zaradi svoje sestave nudi optimalen oprijem in dolgo življenjsko dobo.

Ob 10. obletnici te legendarne multi-funkcionalne obutve Salomon predstavlja omejeno izdajo XA PRO 3D, v moški in ženski barvni različici.
 

...05.2015
Facebook: Salomon running
 

 

Kategorije:
Novosti SLO TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 45944

Novosti