Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Zaključek pokala regij

Pavel Škofic: ... iRCC v Zagrebu - Letos je v skupni uvrstitvi naštetih kar 343 plezalk in plezalcev

Sedma sezona pokala iRCC se je končala s tekmo v težavnostnem plezanju v Zagrebu. Po mojem mnenju je bila najboljša do sedaj.

Letos dejansko ni bilo tekme, ki bi jo bilo možno označiti za resno pomanjkljivo. Zelo zanimive pa so bile predvsem tri. V Radovljici je padel nov rekord glede udeležbe, v Grazu smo doživeli presežek glede same plezalne infrastrukture, v Zagrebu pa smo videli kaj zmorejo prostovoljci vsem problemom navkljub. V odsotnosti Haralda Klemma zaradi službene obveznosti so obvladali računalniški sistem in izpeljali odlično tekmo. Vsem organizatorjem se v imenu vodstva pokala zahvaljujem za odlično delo in požrtvovalnost. Upam, da bomo v naslednjem letu vsaj enako dobri, cilj pa je jasno nadaljnje izboljševanje. > Rezultati

Za konec pa morda še malo statistike. Letos je namreč v skupni uvrstitvi uvrščenih kar 343 plezalk in plezalcev. Med udeleženci letošnje sezone moramo omeniti predvsem dva avstrijska udeleženca. Victoria Podolan in Nicolai Uznik sta bila finalista prve tekme mladinskega evropskega pokala v Dornbirnu, Nicolai pa je postal tudi avstrijski državni prvak. Če posežemo še malo dlje v zgodovino med udeleženci najdemo tudi Jesico Pilz in Domna Škofica, ki sta med tem posegla v vrh svetovnega pokala.

Spoštovani plezalci in starši. Upam, da ste bili z letošnjo sezono zadovoljni. V končni fazi tega pokala ne organiziramo zase ampak za tekmovalce. Zato bomo veseli vaših pripomb in pobud.

Pavel Škofic  

12.04.2015
Croatian Cup 2015: Pregled | Rezultati


ZagrebClimbing: RCC finale na Jankomiru


G-L: objave o iRCC 

 

1 komentarjev na članku "Zaključek pokala regij"

Primož Auersperger,

Vsebina je bila izbrisana na zahtevo avtorja / IP

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti