Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Zaključek akcije

Triglav, Zavarovalnica: ... očistimo gore in planine - Vabilo na zaključek letošnje akcije, ki bo v soboto, 11. oktobra, na terasi Športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem polju.

Planinci skupaj z ekipo Očistimo gore in planine že peto leto zapored skrbimo za to, da ohranjamo našo naravo čisto in neokrnjeno, pri obiskovalcih gora in planin pa povečujemo ekološko ozaveščenost, spoštovanje in ljubezen do okolja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na zaključku letošnje akcije Očistimo gore in planine, ki bo v soboto, 11. oktobra, ob 9. uri na terasi Športnega centra Triglav Pokljuka na Rudnem polju. Tam vas bomo opremili s simbolom akcije, ki je biorazgradljiva vrečka za pobiranje odpadkov, ter z majico Očistimo gore in planine.
Skupaj se bomo podali na različne lokacije in pokljuško planoto očistili odpadkov.

Mlajše obiskovalce bo spodbujal Kuža Pazi, s pomočjo pustolovske igre Gregorjev geolov pa se bodo zabavali ob iskanju skritega zaklada.

Poskrbljeno bo tudi za topel obrok in čaj, skrbniki koč pa se bodo s svojim »štrudlom« potegovali za laskavi naziv najboljšega planinskega jabolčnega zavitka. Nad strokovno komisijo za izbor bo bdel kuharski mojster Uroš Štefelin. Za glasbo bo skrbela skupina Jararaja, z nami pa bodo tudi številni slovenski biatlonci in drugi vrhunski športniki.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 6. oktobra 2014, do 12. ure, na e-naslov ocistimo.gore@triglav.si.

Veselimo se vaše družbe in se vidimo na Pokljuki,

ekipa Očistimo gore

26.09.2014
VABILO: ZAKLJUČEK AKCIJE OČISTIMO GORE IN PLANINE
PZS za medije/javnost (PDF)




 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti