Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Zmagal je Valvasorjev dom

Nedelova akcija: Bralci med 53 kočami izglasovali tisto, ki jim je najbolj pri srcu.

Akcija, v kateri smo v poletnih tednih s pomočjo bralcev in v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije iskali najbolj priljub­ljeno planinsko kočo, je končana in zmagovalec znan. To je Valvasorjev dom pod Stolom.

Že pred poletjem smo vas povabili, da skupaj izberemo kočo, ki jo ljubitelji slovenskih gora radi obiskujemo zaradi prijaznih oskrbnikov, dobre hrane in postrežbe in vseh drugih prijetnih stvari, ki nas vedno znova pritegnejo, da se odpravimo na pot. Letos smo izbor omejili, saj ste lahko izbirali med 53 kočami, ki so pridobile certifikat Družinam prijazna planinska koča ali imajo vgrajeno čistilno napravo.

V finale se je prebila peterica: Koča na Blegošu, Koča pri Triglavskih jezerih, Planinski dom na Gospodični na Gorjancih, Poštarski dom na Vršiču in Valvasorjev dom pod Stolom. Ta teden smo še sprejemali vaše glasove, ki ste jih pošiljali po glasovnicah in spletu, in izkazalo se je, da je prepričljivo največ ljudi glasovalo za Valvasorjev dom. Iskrene čestitke zmagovalki in njeni ekipi! Prihodnji teden boste lahko prebrali članek o tem, kako se je Nedelova ekipa odpravila na obisk v zmagovalno kočo in predala nagrado.


Nagrade prejmejo:
Aljaž Kuhar, Rogatec – majica Nedelo + knjiga Po gorah severovzhodne Slovenije; Kristjan Karničar, Jezersko – majica Nedelo + zemljevid Krn (Kobarid, Tolmin); Stojan Košmrlj, Ljubljana – majica Nedelo + knjiga Moje gore; Neda Mrevlje, Dornberk – majica Nedelo + knjiga Posušeni Rožmarin

NeDelo 14.09.14 06:00


Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46075

Novosti