Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Novosti

Nova Suunto Ambit družina

... ki izide letos septembra, predstavlja popoln paket za vsakogar, ki si želi kar največ kar lahko šport in z njim povezane pustolovščine nudijo.

   Promocijska objava 

Prvi pametni Bluetooth® inštrumenti so povezljivi z novo Suunto Movescount aplikacijo, urama Suunto Ambit3 Peak in Suunto Ambit3 Sport ter novim senzorjem za merjenje srčnega utripa.

Edinstvena ideja o prvi Suunto Ambit GPS uri, leta 2012, je bila združitev napredne funkcionalnosti pri avanturah na prostem z naprednimi funkcijami za športne aktivnosti. Z novimi Suunto Ambit3 Peak in Suunto Ambit3 Sport se ta tradicija nadaljuje: spremljanje treningov, ekstremnih avantur in vsakodnevnih aktivnosti s pomočjo ure. Sedaj lahko preprosto na svojemu pametnemu telefonu z novo brezplačno mobilno Suunto Movescount aplikacijo sproti pregledujete podatke, spreminjate nastavitve in brezžično delite aktivnosti, medtem ko ste na poti. Novo aplikacijo lahko uporabljate tudi kot samostojno orodje za sledenje in deljenje vaših dogodivščin.

Suunto Ambit3 GPS ure
Bodite drzni in združite ekstravagantnost z multi-športnimi aktivnostmi

Nova Suunto Ambit3 Sport je lahek ročni inštrument, ki združuje vse značilnosti potrebne za tek, plavanje, kolesarjenje in kombiniran trening. GPS zagotavlja točen tempo, navigacijo poti in sledenje, monitor srčnega utripa pa vam dopušča idealen trening. Poleg že znanih značilnosti Ambit2 S so novi poudarki za šport specifične funkcije, ki so naslednje:

Plavanje: kot zelo dolgo pričakovana nova značilnost, vam Ambit3 Sport beleži srčni utrip med plavanjem. Pas za merjenje srčnega utripa z novim Suunto Smart senzorjem, ki se prodaja skupaj z Ambit3 Sport HR, shrani vaš srčni utrip medtem ko plavate in ga prenese v vaš Ambit3 Sport takrat, ko zapustite vodo.
Čas okrevanja in nadzor aktivnosti: Ambit3 Sport nudi dnevno nadziranje dejavnosti za bolj natančen pregled vašega časa okrevanja.

Eleganten zapestni računalnik je namenjen bolj zahtevnim in hkrati popolnoma vsakodnevnim uporabnikom, ki jim športna aktivnost pomeni čas za sprostitev in oddih. Nove drzne dizajnerske barvne kombinacije pa bodo prepričale tudi najzahtevnejše športne navdušence.

Ambit3 Peak
Ste pripravljeni na ekstremne avanture? Celovita izkušnja: vse za športe in pustolovščine

Ambit3 Peak, naslednik nagrajenega Suunto Ambit2, je novi vrhunski model Suunto Ambit družine. To je ura za resne avanturiste in športnike – združuje značilne Suunto funkcije za šport na prostem, kot so navigacija, podatki barometra, višinomer s FusedAltiTM, 3D kompas in druge funkcije. Vsebuje tudi vse ostale že opisane funkcionalnosti Ambit3 Sporta. Ambit3 Peak ima v primerjavi z Ambit3 Sport dvakrat daljše trajanje baterije (do 50 ur v GPS načinu), njen vzdržljiv dizajn s steklenimi vlakni, utrjenim ohišjem in obročem iz nerjavečega jekla, pa pripravi uro tudi na najtežje razmere in na kakršnokoli pustolovščino v vseh razmerah. Posebna različica Sapphire iz brušenega jekla ter kristalnega stekla dodaja še boljšo vzdržljivost in eleganco ob vsej svoji primarni funkcionalnosti.

Suunto Movescount aplikacija za pametne telefone

Nova brezplačna aplikacija, ki je samo jedro Suunto povezljive Ambit družine je samostojna aplikacija,
ki omogoča, da lahko zelo enostavno sledite in delite svoje aktivnosti.

Obogatite, podoživite in delite svojo izkušnjo

Z aplikacijo Suunto Movescount App lahko fotografirate in s tem pokažete vašo trenutno hitrost, razdaljo in druge podrobnosti v sliki. Aplikacija predstavlja enkratno priložnost, da svoje dogodivščine pokažete svojim prijateljem na socialnih omrežjih. Enostavno samo z enim klikom lahko svoje gibanje pretvorite v Suunto film – animacijo vašega potovanja, vizualizirano z 3D mapo, kjer lahko najdete slike in pa najzanimivejše trenutke vaše poti. Suunto filme lahko celo ustvarite na podlagi preteklih aktivnosti, če so seveda shranjeni v Movescountu.

Povezava Suunto Ambit3 ur s pametnim telefonom

Ko se Ambit3 ura enkrat poveže z aplikacijo Suunto Movescount App, se vaša GPS ura pretvori v več-funkcijsko pametno uro.
Brezžično lahko naložite svoje aktivnosti, spremenite nastavitve ure in poskrbite, da so vaš čas in GPS podatki posodobljeni, ko ste na poti. Na uri lahko tudi prejemate klice in SMS obvestila, saj ne potrebujete prenehati s treningom, da bi videli, kdo vas kliče. Medtem ko kolesarite, lahko pritrdite svoj mobilni telefon na kolo in ga na ta način spremenite v drugi zaslon svoje ure.

Novi Suunto Smart senzor za spremljanje srčnega utripa

Suunto razkriva tudi novo rešitev za nadziranje srčnega utripa: Suunto Smart senzor. Senzor, ki zelo
natančno in enostavno meri srčni utrip je zaradi svojega revolucionarnega dizajna najmanjši Bluetooth® Smart kompatibilni senzor za srčni utrip na svetu. Suunto Smart senzor se z uporabo Movesense™ tehnologije lahko pritrdi na nov Suuntov pas za merjenje srčnega utripa ali na drugo kompatibilno športno opremo. Če senzor pritrdite na Suuntov pas za merjenje srčnega utripa vam bo sedaj beležil tudi srčni utrip med plavanjem. Medtem ko boste plavali, se bo vaš srčni utrip shranil v senzor. Ko pa boste zapustili vodo, se bodo podatki brezžično prenesli na vašo Ambit3 uro ali na Sunntovo Movescout aplikacijo. Suunto Smart senzor s pasom bo priložen Ambit3 Peak in Ambit3 Sport HR različicama. Pas lahko kupite tudi posebej in ga uporabljate z aplikacijo Suunto Movescout, ali pa z drugimi Bluetooth Smart kompatibilnimi napravami.

Suunto Ambit3 Sport in Ambit3 Peak, kot tudi novi pas za merjenje srčnega utripa s Suunto Smart senzorjem in brezplačno aplikacijo Suunto Movescout App bodo na voljo od septembra 2014 dalje.
Več podrobnosti o izdelkih najdete na Suunto.com.

Naj vas ekstremne avanture ne presenetijo – odkrivajte neodkrito s preciznim GPS sprejemnikom!
 

 Suunto.com: AMNIT3 

It doesn’t matter how you’re moving. Up the mountain, towards the finish line or just for fun, we want to give you the freedom to focus on moving forward – conquering new territory. The Suunto Connected Family with Ambit3 offers you the ultimate package for tracking and sharing your sports and adventures. It is Suunto’s first Bluetooth® Smart compatible product family.


Novi Suunto Ambit inštrumenti (900 kB)


Objavljeno je bilo 17. jul. 2014
The Suunto Connected Family with Ambit3 offers you the ultimate package for tracking and sharing your sports and adventures.

Objavljeno je bilo 11. avg. 2014
Read more about the Suunto Ambit 3 here http://backcountryskiingcanada.com 

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46078

Novosti