Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Red Bull Dolomiten Mann

Nejc Kuhar: Za nami je še en Dolomiten Mann presežnikov, tekma vseh tekem.

Z res super enakovredno ekipo Slovencev, smo osvojili 10. mesto med profiji in 11. v absolutni konkurenci.
Cilj je delno dosežen, nekaj pa smo pustili še za prihodnje leto. Večjih težav nihče od nas ni imel, vsak pa je pustil še nekaj rezerve za prihodnje leto.
Sam sem po začetnih tri kilometre ravnine, ki sem jih pretekel sicer najbolje doslej, hitro pridobil nekaj mest in začel loviti tekmovalce pred seboj.
Na začetku drugega dela, kjer se začne res prava strmina in od koder vsako leto do cilja pridobim kar nekaj mest ter v primerjavi z vodilnim ne izgubim niti sekunde več, sem pred sabo videl že tekmovalce tja do petega mesta. Prepričan sem bil, da lahko končam znotraj top5, ampak se je stvar zapletla.
Zadnje pol ure so me začeli grabiti taki krči v meča, da sem se moral dvakrat povsem ustaviti, ves preostali del pa sem predhodil/pretekel kot po "jajcih". Cilj mi je kar naenkrat postal le še, da pridem do predaje. To mi je uspelo v 1 h 32 min, kar je kar pet minut slabše, kot pred dvema letoma, s čimer seveda ne morem biti zadovoljen, ampak dal sem vse od sebe in to je to. O razlogih pa bo seveda potrebno še razmisliti.
Padalec Klemen Hančič je nato super odletel, pridobil dve mesti, Matej Lovše na kolesu je odkolesaril super, Maks Frančeškin pa na koncu dodal še piko na i in ujel rob deseterice med profiji.

 06.09.2014

Uradni: Rezultati 


YouTube: Napovedi, 1. september 2014  

Kategorije:
Novosti Tuje TUJ TEK Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46063

Novosti