Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Maja četrta, Mina šesta

V Briançonu se je v soboto končala tretja tekma v letošnji sezoni za svetovni pokal v težavnostnem plezanju.

Friko (21.07.14 07:53): Že drugi vikend in že drugo tekmo zapored je vreme motilo organizacijo tekmovanja za svetovni pokal. Če so prejšnji vikend v Chamonixu še uspeli pripeljati tekmo do konca, so ta vikend v Briançonu tekmovalci ostali brez finala.

Zaradi močnih neviht so prireditelji le to odpovedali in obveljali so rezultati sobotnega polfinala, ki so prinesli dve solidni uvrstitvi slovenskih plezalk. Maja Vidmar je končala na četrtem mestu, Mina Markovič pa na šestem.

Do polfinala sta priplezala Domen Škofic, ki je pred tednom dni v Chamonixu priplezal do tretjega mesta, tokrat pa se je moral zadovoljiti s končnim 14. mestom in Katja Kadič, ki je končala na 23. mestu. Že v kvalifikacijah sta s plezanjem končala Urban Primožič, ki je bil 42., in Martin Bergant, ki je končal na 43. mestu.

Fotografija: Slovenija climbing team 


DEŠ, 20.07.14Svetovni pokal v športnem plezanju Briancon 2014

Ponovno zelo dobri nastopi slovenskih plezalcev v Brinaconu, Francija. Maja Vidmar (kot četrta) in Mina Markovič (kot šesta) bosta nastopili v današnjem finalu.

Na tretjo v sklopu svetovnega pokala v športnem plezanju so odpotovali Mina Markovič, Maja Vidmar, Katja Kadič, Domen Škofic, Urban Primožič in Martin Bergat.
 

 

...07.2014   

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti