Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Sci Alpinistica Monte Canin

Nejc Kuhar: V petek, 25. aprila, na italijanski državni praznik, je bila na Sella Nevei že 59. tekma

Letos je bilo na celotni trasi obilo snega, svoje pa je dodalo še vreme, ki je pripravilo odlične razmere za zaključek tekmovalne sezone.

Dolgo se sicer letos sploh ni vedelo, če bo tekma organizirana, zato sem imel tudi nekaj težav z iskanjem partnerja za tekmo zadnji trenutek. Ker se je Tadej odločil zaključiti sezono, sem se na hitro dogovoril s Folladorjem, ki pa letos ni veliko tekmoval in je bil majhna uganka glede pripravljenosti.

Za glavno konkurenco sta nama bila Filippo in Tomas, ki sta prikazala eno boljših predstav letošnjo sezono. Kljub temu, da sva s Follo v prvi vzpon navila tempo do konca, se nama ni uspelo odlepiti za več kot pol minute. Na četrtem vzponu skozi okno so nato Folli nekoliko pošle moči in zadovoljiti sva se moral z drugim mestom.

To je bila tudi zadnja tekma zimske sezone, ki ni bila moja najboljša, pa tudi daleč od tega, da bi bila slaba. V prihodnjih dneh bom sporočil še statistiko sezone, ki je marsikomu zelo zanimiva. Sicer pa bom sedaj počasi noge začel navajati na tek in kolo ...

  28.04.2014
G-L: arhiv Rezultati (PDF, 472 kB)

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46047

Novosti