Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Downhill Šmarna gora

Jernej Jelovšek: Folka da se ti zmeša.
Sm mogu kr slalom vozt.


Kategorije:
Novosti KOL SLO Vse objave

3 komentarjev na članku "Downhill Šmarna gora"

Franci Savenc,

Rok Markuš - 13.32: Pozdravljen, prosil bi vas, če izbrišete moj komentar Rok Markuš pod člankom downhill s Šmarne gore, ker mi ni všeč. Drugače izpade, kot sem imel namen. Najlepša hvala! Rok Markuš

Brisal - izjemoma! - ob 13.50


Stane Škrjanec,

Jože, dobro zapisano.

Stane


Jože Šolar,

Zaradi takšnih oslov kot je tale kolesar, ki bi ga lahko mirno zašili ker je vse dokaze naložil na splet, se nazadnje vse kolesarje meče v isti koš in pohodnikom fila možgane, da so vsi ki sedejo na kolo potencialni morilci planincev in njihovih otrok!

Seveda tudi pohodniki niso nikakršne brezgrešne dušice, če bi se eno takole s folkom nabito šmarnogorsko popoldne motovilil s kamero po isti poti, bi lahko naložil kar nekaj posnetkov alkoholno opletajočih primerkov planincev, ki so se spozabili v prijetni družbi, spodaj pa sedli v avto in odpeljali proti domu. Torej spet potencialni morilci, tokrat vseh tistih, ki niso ne pohodniki niti kolesarji.

Pri obsojanju drugih je treba uporabljati pamet in včasih pomisliti tudi na ogledalo, ki nam pove kakšni smo sami.

Nekaj več pameti bi svetoval tudi vam na G-L, ki ste tale posnetek objavili prav v trenutku, ko si kolesarji prizadevajo najti z brezčutnimi sestavljalci zakonov nek konsenz. To je v tem trenutku hudo nehigienično od vas. Zakaj pa tega niste naredili poleti, ko je bilo naloženo na splet? Nedvomno vam bodo za tole medvedjo uslugo neskončno hvaležni.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46065

Novosti