Išči

Novosti

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Zasnežena narava, 29. 1. 2018, Avtor: Boris Štupar

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vabljeni na BOFF

Ponovno se bliža konec leta in zopet vas vabimo v Bovec, tokrat na sedmi BOFF: Bovec outdoor film festival

Organizatorji se nismo predali preveliki žalosti za smučiščem Kanin, ampak smo šli v drugo smer. Seveda je škoda velika, a bolje tako, kot da se bi še komu kaj zgodilo. Da se stvari spremenijo na bolje, pa bo treba v Bovcu marsikaj spremeniti. Naše društvo to poslanstvo izpolnjuje s festivalom BOFF.

VIŠJE, TEŽJE, GLOBJE so prijatelji, ki bodo letos z nami v dvoranah Stergulčeve hiše v Bovcu.
Med 57 prijavljenimi filmi smo za vas pripravili program z 28 filmi različnih tematik in zgodb.
V tekmovalni program so se uvrstili: 4 filmi iz kategorije Narava in ekologija, 7 filmov iz kategorije Šport in akcija – kratki filmi, ter 16 filmov iz kategorije Šport in akcija – dolgi filmi

Zmagovalce sedmega BOFF bo izbrala strokovna žirija, kot vsako leto pa tudi obiskovalci z glasovanjem za najboljši film po izboru publike.

Glede na prejšnje edicije festivala imamo letos na programu več filmov plezalne in alpinistične tematike. Zakaj temu tako? Dejstvo je, da je bil delež teh filmov med prijavljenimi največji. In tako je bila izbira logična, moram pa poudariti, da so ti filmi vrhunski in v samem vrhu letošnje svetovne produkcije. Več o filmih

Poleg filmskega dela bomo postregli s knjižnim sejmom, razstavo fotografij, zimsko delavnico, predavanji, nastopi žonglerjev, godcev in DJ-i.  Več o dogodkih.

02.12.2013 
Program/spored: BOFF 2013
Napovednik: BOFF 2012

 
Nastop žonglerske skupine Čupakabra

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 46085

Novosti