Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Mladinski odseki

planinskih društev Savinjskega meddruštvenega odbora vabijo na 15. mladinski tabor Dovje 2013 (17.-24. avgusta)

Poletje, čas za uživanje na čistem zraku, brez krikov modernega sveta, druženje z vrstniki … le kje bi se dalo to bolj izkoristiti kot na mladinskem taboru?
Dovje je vas s tisočletno zgodovino in kmečko tradicijo. Stisnjena je pod strma pobočja Karavank in ravno tu bomo med 17. in 24. avgustom postavili šotore ter taborili v prijetnem planinskem okolju obdanim z mnogimi vrhovi, ter čudovitim pogledom proti našemu očaku Triglavu. Prostorni gozdovi, belo skalovje, skriti travniki in lepo obdelane njivice dajejo temu svetu še poseben čar!
Vse te lepote ter kulturne in naravne znamenitosti te pokrajine nas vabijo, da si jih pobliže ogledamo in spoznamo.

Poskrbljeno bo za pester pohodniški program kateri bo upošteval tako izkušnje kot fizično pripravljenost udeležencev. Obiskali bomo naslednje vrhove: Kepo, Razor, Planino Dovško Rožco, ter našega očaka Triglava. Ob primernem vremenu bomo organizirali nočni pohod z bivakiranjem na prostem. V času taborjenja bodo potekale različne aktivnosti ter se odvijale družabne igre. Obiskali bomo planinski muzej v Mojstrani ter okoliške znamenitosti. Ob zadostni udeležbi na taboru se bomo podali tudi na adrenalinske urice. Prav tako tudi letos ne bomo pozabili na plezanje, orientacijo ter planinsko družabnost na taboru.

Fb: Mladinski tabor Dovje  

Razpis s prijavnico (DOCx, 14 kB)

Stroški taborjenja znašajo 144 EUR na osebo in vključuje: vse prevoze (v okviru programa), hrano (polni penzion), aktivnosti (ki se bodo dogajale v okviru programa) in vso ostalo oskrbo.

Ob prijavi je potrebno plačati akontacijo v višini 60 EUR, preostali znesek pa do 9. avgusta; akontacija se vrne samo v izrednih primerih.
Vse plačniške obveznosti poravnate na transakcijski račun PD Zabukovica: IBAN SI56 06000-000-8374794 s pripisom za "mladinski tabor Dovje 2013", v zadevi pa navedete svoje ime in priimek. Prijave so možne do 1. avgusta oz. do zasedbe prostih mest.

E-naslov: tabordovje2013@gmail.com


 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27668

Informacije

Informacije