Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na Napoleonski cesti iščejo pogrešanca

Primorski dnevnik: Prefektura začasno prepovedala dostop do priljubljene poti; pogrešani je 57-letni Dario Kodan/Našli so ga

Na Napoleonski cesti se je pozno popoldne začelo iskanje pogrešane osebe, zaradi česar je policija na pobudo Prefekture začasno prepovedala dostop do priljubljene pešpoti, ki povezuje območji openskega obeliska in Vejne. Stezo in okolico preletava helikopter gasilcev iz Benetk. Po prvih informacijah naj bi se iskalna akcija začela okrog 16.30, Napoleonsko cesto pa so »evakuirali« okrog 18. ure. Prefektura je sporočila, da svojci pogrešajo 57-letnega Daria Kodana, ki so ga zadnjič videli na Ul. San Nazario, hodil pa je proti Napoleonski cesti. Visok je 180 centimetrov, je rdečelas in nosi očala. Nazadnje je imel na sebi moder jopič in kavbojke. Kdor ga je videl, naj pokliče policijo (113), karabinjerje (112) ali gasilce (115). Vsakršna informacija je dragocena.

Iskanje na osnovi novega protokola koordinira Prefektura, vanje so vključeni gasilci, policija, gorski reševalci in civilna zaščita.

Več v tiskani izdaji Primorskega dnevnika


Našli so ga
Primorski dnevnik: Iskanje se je končalo, pogrešani je živ

Nekaj minut po 20. uri je Prefektura sporočila, da so reševalci končno našli pogrešanega Daria Kodana, ki so ga iskali od popoldneva (tudi s helikopterjem). Nahajal se je na območju Napoleonske ceste. Obsežna akcija se je tako zaključila. Prefektura ni sporočila, zakaj se je Kodan oddaljil in v kakšnih okoliščinah so ga našli.

Več v tiskani izdaji Primorskega dnevnika

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27643

Informacije

Informacije