Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Svetovalna pisarna

Planinske zveze Slovenije za planinske koče

Planinska zveza Slovenije je v letu 2012 ustanovila svetovalno pisarno, ki je namenjena nudenju strokovne pomoči posameznim planinskim društvom pri obnovi in investicijah v planinske koče.

Deluje v okviru Gospodarske komisije PZS in nudi svetovanje pri izgradnji malih čistilnih naprav za odpadne vode, ravnanju z odpadki, energetski oskrbi in požarni varnosti planinskih koč.

Planinska društva, ki so lastniki planinskih koč in imajo interes pridobiti svetovanje vabijo, da do petka, 31. maja 2013, pošljejo informativno prijavo na naslov: Planinska zveza Slovenije, p. p. 214, 1001 Ljubljana, s pripisom Svetovalna pisarna, ali svetovalna.pisarna@pzs.si (tudi naslov za dodatne informacije, ki jih dobe tudi na 01 43 45 683, Klemen Petek, strokovni sodelavec GK PZS).

V informativni prijavi navedite:
· za katero planinsko kočo želijo pridobiti svetovanje,
· na katerem področju PD potrebuje svetovanje,
· kratek opis že izvedenih aktivnosti in usmeritve PD na področju svetovanja,
· podatke o kontaktni osebi PD, ki bo sodelovala pri nadaljnjih usklajevanjih s področja svetovanja.
Opomba: z informativno prijavo PD ne sprejema nobenih obveznosti, svetovanje bo za planinska društva, ki izpolnjuje sklepe organov, brezplačno.

Svetovalna pisarna bo prejete informativne prijave preučila in v roku 45 dni posredovala odgovor prijavitelju o možnostih vključitve v svetovanje in predlog nadaljnjih ukrepov.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27670

Informacije

Informacije