Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Medklubska slalom tekma na Zelenici

Jutro (1933): Na velikonočni ponedeljek se bo vršila, kakor je bilo že razpisano, na strmem plazu Begunjščice nad Zeleniško kočo medklubska slalom tekma za prehodni dr. Gucklerjev pokal, katero priredi SK Tržič.

V dolini je pomlad že v polnem razmahu, veličastni plazovi Begunjščice so pa še vedno pokriti z debelo snežno odejo, ki bo trajala še najmanj do srede meseca maja. Ob nedeljah kar mrgoli smučarjev na plazu. Posebne se odlikuje par domačinov, ki gredo skoraj do vrha in se spuščajo v divjem tempu do koče. Drugi pa se sončijo v bližini koče in se smučajo ter občudujejo drzne smučarje in krasno okolico.

Slalom tekma bo nadvse zanimiva, ker se je bodo udeležili skoraj vsi matadorji. Tudi udeležba zagrebških prvakov je zagotovljena. SKT še enkrat opozarja na razpis in prosi vse tekmovalce in ostale, da se pravočasno prijavijo, da bo odbor lahko vse pravočasno ukrenil, da ne bo v nedeljo prevelikega navala v kočo.

Vsa potrebna navodila daje vodstvo tekme ali pa predsednik g. Seljak Anton,Tržič. Prijave naj bodo točno izpolnjene, da ne bo kakšnih neprilik. Razglasitev rezultata takoj po tekmi v Zeleniški koči. Plakete in prehodni pokal se bodo izročili na zabavnem večeru, ki ga priredi SKT za zaključe k zimske sezone v salonu hotela Pošta. Pričetek ob 17. Na ta zaključni večer se vabijo vsi tekmovalci in prijatelji zimskega športa.
Na velikonočni ponedeljek vsi na Zelenico in zvečer za zaključek sezone.

Jutro, 12. april 1933

 

12.04.1933

dLib.si

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije