Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vzhodna liga Radlje ob Dravi

PK Martinček: Tako, pa je za nami – Vzhodna liga namreč! Letos je bila udeležba rekordna, prijavilo se je kar 221 mladih nadebudnežev. | + YouTube

Tako velika udeležba otrok in spremljevalcev dogodek uvršča med enega največjih za otroke v občini Radlje. Velika zahvala velja tudi vsem članom, sponzorjem in drugim, ki ste pripomogli, da smo tekmovanje izpeljali takorekoč brez zapletov. Plezalci so se lahko preizkusili na novo postavljenih plezalnih smereh, kjer je za uvrstitev štelo najvišje preplezano mesto oziroma oprimek. Vsak tekmovalec je plezal dve smeri, na koncu je seveda štel seštevek obeh.
Vidi se, da kvalitetni treningi pod vodstvom Dušana Planinca dajejo rezultate.
Naši mladi nadebudneži so dosegli sledeča mesta (v svojih kategorijah): Zala Preglau 3., Tevž Krebs 3., Jaš Bezjak 5., Domen Harnik 6., ostalih šest martinčkov in martinčic pa se je zvrstilo med 9. in 29. mestom.
Verjamemo, da bo naslednje leto še bolje. Pustimo se presenetiti! Vsak je izstisnil iz sebe svoj maksimum in to je pomembno. Izredno ponosni smo na vsako uvrstitev naših mladih plezalcev.

  11.03.2013

Galerija (foto Tomo Jeseničnik)


 


 

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27699

Informacije

Informacije