Išči

Informacije

Objave z informativno vsebino.

Informacije

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.12.12

Padel pri B4 - Poškodoval se je pod Malim Triglavom 
Predviden razvoj vremena

Ob 16.40 je pri bivaku 4 Na Rušju med Dolkovo špico in Stenarjem, v občini Kranjska Gora, planinec padel in si izpahnil ramo. Gorski reševalci GRS Mojstrana so poškodovanega planinca oskrbeli. Pet reševalcev je ostalo v bivaku, štirje pa so se vrnili v dolino. Če bo vreme dovoljevalo, bo dne 30.12.2012 zjutraj po poškodovanega planinca poletel helikopter Slovenske vojske.
Ob 19.40 si je pod Malim Triglavom, v občini Bohinj, planinec poškodoval nogo. Gorski reševalci GRS Bohinj so poškodovanega planinca oskrbeli, helikopter LPE Brnik pa ga je odpeljal na zdravljenje v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno. Po nekaterih nižinah bo ponoči in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki se bo ponekod lahko zadržala večji del dneva. Ponoči bo na Primorskem prehodno spet zapihala šibka burja, ki bo v ponedeljek ponehala.
V torek se bo na Primorskem in Notranjskem ter delu osrednje Slovenije pooblačilo, drugod bo še sončno z jutranjo meglo po nižinah. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodni veter.
V sredo bo pretežno oblačno. Na severovzhodu bo povečini suho, drugod bodo občasno padavine, po nižinah večinoma kot rahel dež.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 27533

Informacije

Informacije